![]() |
Cytuj:
|
Dobra rzecz... moze troszke wolny transfer....
The natoorat XD |
Jakaś ściema
Dziś koledze chciałem skopiować dwa filmy (1.36GB, więc nie przekroczyłem 2 GB ) a tutaj wyskakuje tabelka gdzie pisze, że można tylko 10 MB!!! CO JEST X(
|
Więc limit wielkości pliku 10 mb ?! Wiedzialem, że będzie jakiś haczyk ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapytania do GMaila
Cio jest nie tak jak wżucam pliki na konto a tu mi wyskakuje komunikat w stuly: "An error occured: Unable to create file. ( To rozumiem jeszcze. Jakiś błąd i niemoże utworzyć pliku). System Error Message: Połączenie z serwerem zostało przerwane w nieprawidłowy sposób." I cio wy na to?? Szukałem rozwiązania na necie ale niestety nic nie znalazłem. Za pomoc z góry dzięki.
|
Cytuj:
|
re: UP
Bierzesz taśme z filmem, nożyczki i tniesz na mniejsze kawałki... A tak na serio to radzę nauczyć się obsługiwać winrara, total commandera albo coś w ten deseń.... |
Hmm... brak odpowiedzi :/
I cio nikt nie odpowie na nurtujące mnie problemy? Jakie patrz 2-3 wypowidzi wyżej!!
|
Wi... wied... NIE!
Wieeeedziałem, że jest w tym jakiś haczyk, zatem: Cytuj:
|
Cytuj:
@Anturek Jakie masz lacze?? Bo tak czasem bywa jak ma sie niestabilne lacze - u mnie tez tak czasem jest. |
Mam to samo co Anturek , łącze 256 kb/s
|
Łącze
Łącze mam z LAN`u - jak dobrze kojarze to na całą sieć jest 1Mb. Na jednego Usera jest coś ok 40k, jak coś ściągam to mam tak średnio z 32-35K
|
Ej ja mam Neostrade 128Kb/s i pytanie.. Jak pewnie kazdy zauwazyl gdy sciagacie plik macie obnizona predkosc pobierania... Koledzy mi mowili, ze nalezy zadzwonic do TP i oni bez zadnych przeszkod za darmo zdejma ci blokade predkosci pobierania. Czy to prawda?
|
"Żeby założyć konto ktoś musi nas zaprosić. W tym celu prosimy kumpla o wysłanie nam zaproszenia lub wchodzimy na http://isnoop.net/gmail/ i mniej więcej po środku strony będą 2 pola do wypełnienia"
Niestety z tego co pisze na tej stronie ta funkcja zostala zawieszona wiec jak by ktos byl tak mily niech mi wysle zaproszenie na [email protected]. Z gory dziekuje. Wiem to z tad ze tak tam pisze ze z dniem 7.06 funkcja ta zostaje zawieszona. Narazie tylko mozemy prosic o zaproszenie od ludzi ktorzy sie zdazyli zalapac:). Mam nadzieje ze ktos sie nade mna ulituje i mi to zaproszenie wysle. :) |
Dlaczego mi to nie dziala? Wchodze w ten link zeby zrobic zaproszenie i nic X( . Skad o tym wiesz? Moze jakos inaczej sie to robi bo ja chce dysk ;(
Edit: moze na demna sie tez zlitujecie ?? e-mail: [email protected] |
Plz:d
Chciałem dziś założyć konto, ale się okazało że stronka nie działa od 2 dni:(
Moja prośba jest następująca - jeśli ktoś z Was może mnie zaprosić byłbym bardzo wdzięczny proszę pisać na gg: nr 2463620 Wierzę że ktoś mnie zaprosi, z góry naprawdę serdeczne "dziękuję" |
Ja mam ten dysk jak moge kogos zaprosic?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |