![]() |
ostatnia praca?
miecz NIE JEST CIENIOWANY cieniowana jest tylko ta podstawka Bardzo, bardzo kiepskie Bez PSP sobie nie radzisz :( |
|
;/.... jestem na nie.. nie rusza mnie, nie posiada jakichś ciekawych walorów graficznych..
|
Cytuję:
"Ja chce do "Artist" :P". -.- Po co? chcesz miećw profilu "Artist" i szpanować (oczywiście nie wszyscy graficy tak robią :P). Musisz trenować ja myślę, że powinno wystarczyć 4 miesiące codziennego rysowania wiem, że to boli LAJF IS BRUTAL (bY BK :P). Wejdz sobie na www.pix.art.pl (KEYLOGER :D) i poćwicz tam jakieś kułeczka albo coś :P. GOOD LUCK. |
1. widać że nie wiesz co to znaczy pix art jeśli robisz to w psp a dajesz nazwe tematu pixel arty ...
2. nie zgadzam się z avagerem -.- kontury ulepszają rysunek... bo przynajmniej nie wyglądają wtedy ash tak płasko jak twoje -.- 3. prostota, płaskie to, złe kolory w niektórych miejscach... ehh duży minus |
Ok, końxcze z tym.
|
Cytuj:
Mnie przyjeli po ok. 2 miechach na forum czyli 2 miechy od czasu kiedy zacząłem rysować. :D |
Cytuj:
A to tak do tematu - itemki fajne, możliwe, że faktycznie za jasne. Ale masz ciekawe pomysły i talent ;) . |
Prosze któregoś z modków o zamknięcie tematu..nie idzie mi to ;(
Kin...myślisz że jesteś jakimś Superhipermegawymiataczemgrafikowym... Widziałem wiele twoich prac i są..ekhm..(...) A tak wogóle..te kółeczka ci się mogą przydać >.< |
Osz ty kurde <PLASK W RYJA> nigdy nie mówi mi że jestem ponad kimś kapujesz n00bie -.-?
|
hehe.. z tego co widze, kin nie lubi grupy MTA.. może myśli, że tworzymy jakąś pseudo elity czy cuś...(taka psychoanaliza)
Ale dobrze powiedział, looknij na pix.art.pl i zabierz się za tutki, tylko proszę was, nie wystawiajcie tam kolejnych tibijskich mieczy, też tem działam i wiem, że oni baaardzo tego "nie lubuą" (oby tylko to ;p) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39. |