![]() |
Cytuj:
|
Ojojoj :baby: GM musial maczac w tym place B)
tyle parcel i co jest zadko spotykane -- FULL DEPOT :baby: moze to jest Fake , chociaz nie wiem B) Ale naprwade jestem ciekawy skad on to ma ! .............. no i filmik sie urywa X( szkoda bo chetnie bym sobie jescze poogladal ...naprawde ciekawe B) |
Offtopic:
Znowu...X( Hacker- osoba wlamujaca sie do bazy danych bez planu zniszczenia badz zmieniena jej zawartosci. CRACKER- osoba wlamujaca sie na komputery w celu kradziezy itd. Nie mylcie tego prosze. |
Jeżeli chcecsie aby filmik sie nei wyalczal w 17 minucie to musicie ciagle wylaczac "trade" gdy na kogos on to zrobi.
Gdy on zrobi na kogos trade to musicie okienko "trade" po prawej stronie wylaczyc. |
EJ jak on to zrobił też tak chce mieć
|
Cytuj:
|
BR haknął Polaka
Ja ten filmik już mam dawno z Tibia.de, jak hak to koles mial szczescie ale tak samo mogl wyslac to ze swojego 2 chara. Aha i na Tibia.de pisalo że ten hak to brazuk haknal Polaka więc ****a nie ma się co napalać X(
|
ehh mogl to zrobic sam... wiem że u mnie na osiedlu był taki koles co mial takie eq jak on tylko ze jeszcze zamiast skullstaffa to mial sca ^.- i miał 8 lvl:P
|
Ehhhh
Tez tak chce ale uczciwie ;(
|
A mi się zdaje, że on to uczciwie zarobił :P Joke
A tak wogóle to bardzo ciekawe depo, szkoda że z haków... |
Ale ja juz to widzialem nuda
|
Rzeczy te należą do kilku H-lvli prawdopodobnie Vihax, Iks Paladina, Cliany i możliwe, że innych (Vihax po hacku zdecydował się usunąć postać), chodzą plotki, że może stać za tym nie lubiany Gamemaster, którym jest Tyrell.
Daje on bezsensowne bany: - Lethal za 5 minut afk - Szpila of Secura (30 dni) za chwilę afk, nie miał macra ani nic. Jednak ja sądze, że jest o to oskarżany bo tak jak wspomniałem mało kto go lubi i jego dwóch podnóżków. |
Ten koleś ma naprawde wypasione depo :D:D też tak chce!
P.S.Jak by ten polak złapał tego brazuke co go chaknoł chyba zamordował by go na miejscu! |
Cytuj:
niech ich zabije i znajdzie w ich ciele a nie cala gre s*******a ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To Sie W Pale NiemieŚĆi!
O.o
OMFG, on nawet sam niewie co ma w dp!! Śmiesznie by bylo gdyby chcial to wszystko uporządkowac :P Ale tyle rzeczy ma.......jak jest hakerem to ile osob musial haknac, i to nie byle jakie osoby!! :o |
(#*%#^ (#@5^ haker, takich trzeba tepić!
|
Cytuj:
GM może sobie summonować itemy, tak więc po co mu hackować? @topic: OMG! @edit: od jutra hakuje ;) |
Cytuj:
Z tego co wiem to tylko GOD'y mogą robić itemy. Od jutra hackujesz ? To c*** Ci w dupe =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |