![]() |
Taaa... Jakbym wiedział że to wywoła taką reakcje to bym nigdy nie wrzucał tu tych zdjęć!! A najprawdopodobniej wogóle bym ich nie zrobił... :rolleyes:
Tylko mam pytanie: czy można z tak słabymi skillami walić mocniej?? PS - @up: Nie musicz mi mówić że jestem n00bem bo to wiem, ale sam wykazujesz sie niewiększą inteligencją nie trafiając w literkę "Z" pisząc tak proZty skrót jak PLZ!! |
imponujące testy :P ... zrob troszke lepszy lvl i lepszeskille i dopiero zamiesc testy :P teraz to szkoda gadac ^^
|
Wszyscy gadają żę są do kitu. Mi się osobiście bardzo podobają bo są wyjątkowe. Czy nie nudzą was już te same ciągle hunty na demony? Mi się osobiści podobają i proszę żebyś jeszcze jakieś tu wrzucił.
|
Bardzo ladne...
Nie wiem co wam niepasuje... Chłopak zaczyna gre i na razie ladnie mu idzie...chce sie z wam podzielic a wy go jescze dolujecie, ze jest noobem itp... Kazdy z nas byl kiedys noobem i nic nie poradzimy. |
Ci którzy nie widzą naprawde niczego nie tracą takie test hity to na rooku są...;/
|
za to ja wszytko widze
|
up@
i tylko po to odswiezales temat z póltora roku zeby powiedziec ze wszystko widzisz?? CO ZA NOOB... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |