Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowy Set od DJ NEKRO!!! (Wczoraj nagrałem!!) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36023)

Kin 23-05-2005 17:37

Mi się tam podoba jak tańczyłem to prawie bym sobie nogę złamał taka moja filozofia :P -.- :D.

Badzo 23-05-2005 18:19

Cytuj:

jak myślicie, nagrać jeszcze raz coś ?

"łoczywiście" ;)

ps. thx za notke ;)

Thimburd 23-05-2005 20:52

Mniam. Nawet, nawet fajne :) Świetne. Lubię techno, sam nawet tworze.

Dj Nekro 24-05-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Mniam. Nawet, nawet fajne :) Świetne. Lubię techno, sam nawet tworze.

Ta?, masz jakieś swoje kawałki ? Napisz mi na PW ;)

@BADZO: Np ;)

Gunir 24-05-2005 13:26

Slyszalem gorsze kawalki, tylko wydaje mi sie ze jest on za dlugi, powinien miec 5-7min a ma 14...

Dj Nekro 24-05-2005 14:04

Lol!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Slyszalem gorsze kawalki, tylko wydaje mi sie ze jest on za dlugi, powinien miec 5-7min a ma 14...

Ehh, bo to jest DEMO SET, przeciętny Set trwa 60-90 minut... a od paru do paru minut to tylko mp3'ójki. Więc niemyl tego z mp3'ójką :berserk:, to jest SET!!!

@TOPIC: Już powoli zaczynam nagrywać nowego Seta z ego samego gatunku Techno ;)

@EDIT: Szczerze?... to mnie Kamos, rozśmieszył!!! :D

Gum3z 24-05-2005 14:06

@Kamos
Nie znasz się? To nie KOMENTU bo aż brak sił to czytać...

@topic
Jeszcze raz napisze ze jest wypasione w kosmos, może ci juz to pisałem ale nagraj teraz cos w Housie zeby ludzie ocenili co lepsze wyszło :p

Dj Nekro 25-05-2005 11:23

@Gum3z: Się zobaczy.

Niewiem co nagrać, House czy Hard Style :P

Tasior 25-05-2005 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Nekro
Ehh, bo to jest DEMO SET, przeciętny Set trwa 60-90 minut... a od paru do paru minut to tylko mp3'ójki. Więc niemyl tego z mp3'ójką :berserk:, to jest SET!!!

@TOPIC: Już powoli zaczynam nagrywać nowego Seta z ego samego gatunku Techno ;)

@EDIT: Szczerze?... to mnie Kamos, rozśmieszył!!! :D

LOL mp3 to format(nie ważne czy tekno, hip chłop, rok, disc-polo), i ten twój set to też mp3. -.-
@down
To mi wytłumacz, chętnie się pośmieje :D

Dj Nekro 25-05-2005 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taśkwa
LOL mp3 to format(nie ważne czy tekno, hip chłop, rok, disc-polo), i ten twój set to też mp3. -.-

BIG LOL!!! Nierozumiesz oco chodzi, Gum3z dobrze mówi, niewtrącaj się jak niewiesz oco chodzi!!! :berserk:

Descartes 26-05-2005 16:01

A jak ty to robisz, jeżeli można zapytać? W jakimś samplerze, czy na osobnym urządzeniu?

EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony. :P Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama)

joey 26-05-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galarion
Ja tam nie slucham techno i to byl chyba pierwszy raz od kiedy puscili "Kał on mi"

To nie techno!!!!!!!111111111nonoeneoeno to heavy metal!!!!
a tak na serio to jakiś pop -.- cały czas ta sama melodia -.-

PiXik 27-05-2005 08:55

wg mnie 4/6.nie lube setów lepsze są 3-6minutówki:Pfajne przejścia i ogólnie wszystko grało
a zapomniałe.@jakiś koleś@:
dlaczego wymieniłeś dwa zespoły sukcesu które sie wybiły i dlatego nie są techno!?sccoter-techno house-wszystko normalne+wokal
clubbasse-hardstyle chyba..(moge się mylić)ja tą muzyką interesuje się od jakichś 7lat(brat puszczał planetę o 22 nawet nie wiedziałem co to za muzyka ale wiedziałem że fajna)i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego experta

Dj Nekro 27-05-2005 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey
To nie techno!!!!!!!111111111nonoeneoeno to heavy metal!!!!
a tak na serio to jakiś pop -.- cały czas ta sama melodia -.-

HAHA!!! :D To niejest żaden Pop, to jest Techno Hard Style! Nastpępny się mądrzy! :D

Kuraj: Mam specjalny programik co podłączam sprzęt do kompa i program wszystko nagrywa;)
A co do eJay, to niejest to tylko dla Lam, ja sam na tym zaczynałem ;)

Tasior 27-05-2005 09:50

@up
Proszę(drugi raz) wytłumaczyć mi co to jest mp3, bo ja najwyraźniej nie wiem.

Antyhak 27-05-2005 20:17

Więc tak... nie zaczne od słów krytyki choć ten rodzaj muzyki mi absolutnie nie pasuje.
1.Zawsze jak dajesz jakiś swój set nie zapominaj o playliscie.
2."EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony." Kuraj "dj" Nekro nie tworzy swoich utworów na gramofonach.
3."Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama)". Powiem tak...eJay posiada średnie sample ale przy odrobinie chęci, po wycinance może wyjść na prawde całkiem dobry sampelek.
4.Dopatrzyłem się paru rozjazdów:/ i to całkiem słyszalnych...

Moja ocena:
3/10

Z podrowieniami
[=TravisKlein=]

P.s
Jak zrobisz coś dłuższego np.30-60 min napisz do mnie :[email protected]
aha i nie dodawaj nowych terminów np. "demo set"... jak coś to już "promo mix" :baby:

Dj Nekro 28-05-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antyhak
Więc tak... nie zaczne od słów krytyki choć ten rodzaj muzyki mi absolutnie nie pasuje.
1.Zawsze jak dajesz jakiś swój set nie zapominaj o playliscie.
2."EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony." Kuraj "dj" Nekro nie tworzy swoich utworów na gramofonach.
3."Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama)". Powiem tak...eJay posiada średnie sample ale przy odrobinie chęci, po wycinance może wyjść na prawde całkiem dobry sampelek.
4.Dopatrzyłem się paru rozjazdów:/ i to całkiem słyszalnych...

Moja ocena:
3/10

Z podrowieniami
[=TravisKlein=]

P.s
Jak zrobisz coś dłuższego np.30-60 min napisz do mnie :[email protected]
aha i nie dodawaj nowych terminów np. "demo set"... jak coś to już "promo mix" :baby:

Jak już coś to "Trackliste" ;)
Zobacze co da się zrobić, nagram tego nowego "Promo mix'a" :D
A czemu napisałeś że nie tworze na gramofonach moich kawałków?
Zgadłeś! :D Robie je na CD-Playerach! Na gramofonach gram na imprezach ;)

Tasior 28-05-2005 10:55

Ale tym mnie człowieku wkurzasz!
Napisz mi o co chodzi z tymi mp3, plax. Chętnie się pośmieje. Jak nie chcesz tu to wyślij PW albo na gg, plax!

Antyhak 28-05-2005 14:17

Powiedz mi tylko jak można tworzyć kawałki na cd-playerach??Myślałem że do tego służą programy typu Fl studio, Absynth,Kontakt,Battery and many many more ;)

Czekam na nowego seta

Z podrowieniami
[=TravisKlein=]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53.