![]() |
Mi się tam podoba jak tańczyłem to prawie bym sobie nogę złamał taka moja filozofia :P -.- :D.
|
Cytuj:
"łoczywiście" ;) ps. thx za notke ;) |
Mniam. Nawet, nawet fajne :) Świetne. Lubię techno, sam nawet tworze.
|
Cytuj:
@BADZO: Np ;) |
Slyszalem gorsze kawalki, tylko wydaje mi sie ze jest on za dlugi, powinien miec 5-7min a ma 14...
|
Lol!!!
Cytuj:
@TOPIC: Już powoli zaczynam nagrywać nowego Seta z ego samego gatunku Techno ;) @EDIT: Szczerze?... to mnie Kamos, rozśmieszył!!! :D |
@Kamos
Nie znasz się? To nie KOMENTU bo aż brak sił to czytać... @topic Jeszcze raz napisze ze jest wypasione w kosmos, może ci juz to pisałem ale nagraj teraz cos w Housie zeby ludzie ocenili co lepsze wyszło :p |
@Gum3z: Się zobaczy.
Niewiem co nagrać, House czy Hard Style :P |
Cytuj:
@down To mi wytłumacz, chętnie się pośmieje :D |
Cytuj:
|
A jak ty to robisz, jeżeli można zapytać? W jakimś samplerze, czy na osobnym urządzeniu?
EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony. :P Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama) |
Cytuj:
a tak na serio to jakiś pop -.- cały czas ta sama melodia -.- |
wg mnie 4/6.nie lube setów lepsze są 3-6minutówki:Pfajne przejścia i ogólnie wszystko grało
a zapomniałe.@jakiś koleś@: dlaczego wymieniłeś dwa zespoły sukcesu które sie wybiły i dlatego nie są techno!?sccoter-techno house-wszystko normalne+wokal clubbasse-hardstyle chyba..(moge się mylić)ja tą muzyką interesuje się od jakichś 7lat(brat puszczał planetę o 22 nawet nie wiedziałem co to za muzyka ale wiedziałem że fajna)i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego experta |
Cytuj:
Kuraj: Mam specjalny programik co podłączam sprzęt do kompa i program wszystko nagrywa;) A co do eJay, to niejest to tylko dla Lam, ja sam na tym zaczynałem ;) |
@up
Proszę(drugi raz) wytłumaczyć mi co to jest mp3, bo ja najwyraźniej nie wiem. |
Więc tak... nie zaczne od słów krytyki choć ten rodzaj muzyki mi absolutnie nie pasuje.
1.Zawsze jak dajesz jakiś swój set nie zapominaj o playliscie. 2."EDIT: Zuważyłem, że masz te 2 gramofony." Kuraj "dj" Nekro nie tworzy swoich utworów na gramofonach. 3."Ja jako beginner spróbuję coś zrobić w eJayu (wiem, że eJay jest dla lam, ale ja jestem lama)". Powiem tak...eJay posiada średnie sample ale przy odrobinie chęci, po wycinance może wyjść na prawde całkiem dobry sampelek. 4.Dopatrzyłem się paru rozjazdów:/ i to całkiem słyszalnych... Moja ocena: 3/10 Z podrowieniami [=TravisKlein=] P.s Jak zrobisz coś dłuższego np.30-60 min napisz do mnie :[email protected] aha i nie dodawaj nowych terminów np. "demo set"... jak coś to już "promo mix" :baby: |
Cytuj:
Zobacze co da się zrobić, nagram tego nowego "Promo mix'a" :D A czemu napisałeś że nie tworze na gramofonach moich kawałków? Zgadłeś! :D Robie je na CD-Playerach! Na gramofonach gram na imprezach ;) |
Ale tym mnie człowieku wkurzasz!
Napisz mi o co chodzi z tymi mp3, plax. Chętnie się pośmieje. Jak nie chcesz tu to wyślij PW albo na gg, plax! |
Powiedz mi tylko jak można tworzyć kawałki na cd-playerach??Myślałem że do tego służą programy typu Fl studio, Absynth,Kontakt,Battery and many many more ;)
Czekam na nowego seta Z podrowieniami [=TravisKlein=] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |