![]() |
Na OTS też tak jest,awansuje sie czasem z 20 na 500 lvl......ja tam niewidziałem nic specjalnego :P
|
Cytuj:
N/C... Człowieku jaki ty daun jestes, Ots to nie to samo co Tibia wiec nawet niepróbuj porównywac!! |
Mógłby tak zarabiać dając się zabijać :D
|
O ja *******e. Fajnie jest mieć kumpla na pvp-enforced który kończy z serverem :D
You advanced from level 8 to 34 o ****a tez tak chce :/ Taki skill i z macki nawala fajnie :D |
Cytuj:
|
Koles napisal na tibia.de że sergiei dal sie zabic 2 razy za komórke nieuzywana ^.^
|
za***iste expienie
nie no bez komentarza... to bylo expienie do reszty wy***ane w kosmos takiego czegos jesce nie bylo na seryjnie
|
Lol -.- nie wiem czym sie tu podniecać pewnie ten 8 lvl miał innego chara zapłacił Sergieiowi za 2 dedy a ten nabił sobie expa... Dla mnie to jest idiotyczne, niektórzy sie męcza troche czqasu żeby nabić 40 lvl a tam se 8 lvl 2 razy zabija 90 rp i w 5 min ma 40 lvl dla mnie to jest oznaka tego że niektórzy nie umieją grać...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szkoda expa u sergeia :S ale amm nadzieje ze sie bedziemy dalej bic z LS ;p
|
Filthy: Czy ja napisałem że go za to potępiam/zrobił bym tak samo? -.-
|
Cytuj:
Wykorzystałem tylko to, co powiedziałeś w celu pokazania innemu panu, że nie ma racji, źle mnie zrozumiałeś. |
oh ^.^ :>
down: zapomnialem ^.^ szori no keal plx ;< :P |
Cytuj:
... Po pierwsze: Minimalnie 10 znaków ... Po Drugie: Mogłeś Edytowac Posta :] |
Zazdroszcze temu kolesiowi takiego advensa też bym tak chciał :)
|
I czym tu sie podniecac.Dla mnie to normalka na swiatach pvp enforced :p
a ze ziomek sam nie potrafi zrobic levela to bardzo mi przykro z tego powodu B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja mam zdanie podzielone, niby "uczciwie" nabił lvl ale duza czesc gry stracił :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |