![]() |
no dobra mam taki sam problem po pierwsze niewiem czy to moge powiedziec gdzie w jakim mieście na hibernie tanio kupie 2 handed sworda i czy gdy go kupie będe musiał zrezygnować z tarczy poprosze o szybką i konkretną odpowiedź ?(
|
Cytuj:
I owszem jestem sorcem. "Jakimś palem" nie miał bym najwyższego wśród Eternijskich Polaków maglvla. |
Skile niewarzne
dla sorca skile są niewarzne mozesz uzywać wszystkiego oprócz distance hehe :)
|
Miecz dla sorc najlepsze!
Gram sorcererem i używam mieczy,i bardzo dobrze se radze ani nie narzekam bo bardzo ładne hity daje niedawno na skilach22/24 z fire sword walnelem slime za 56 i jestem bardzo zadowolony:).I oczywiscie skile nie są dla sorca ważne tylko lv magiczny.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 45/36paladyn |
Ja przy skillu 18 (club) postanowiłem przezucić się na swordy (bo są lepsze i koniec).
W 2h podskoczyło mi do 13 (z 10). Teraz mam 16 a nabilem juz ze 20k expa. Mysle ze sie oplaca przezucić bo później FS i Bright sa o wiele lepsze nawet od SS :) |
Można zamknąć temat dostałem odpowiedź
(i tak mam na sorcu haka i gram teraz knightem) :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |