Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Mam Kilka Pytań do was:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36421)

Herante 27-05-2005 12:12

...

..........

Elitarny Czarodziej 27-05-2005 12:41

hehe wiem niepouczajcie mnie jestem dowiadczonym graczem bo mam na 12 levelu rycerza na asterze mialem na prawie 14 tesz na asterze rycerza ale zabili mnie a mam slabe nerwy i wykasowalem te postacie i etraz gram czarodziejem bo on jest silniejszy od jakiegos rycerza.Jeszcze nikt mnie neizabil zaden pk ale próbowal to sie wylogowalem i wlogowalem i ucieklem szybko puki on cos tam gonil mnie .Nierozumiem zdania W miescie szybko zabijom ci Monki.Przeciez by musiala sie wlonczyc biala czacha a wszysty sie bojom tego robic w miescie a pozatym ja bende to dobil tak ze podejde powiem mam cos specjalnie dla ciebie.Wtedy druga osoba bendzie zaineterowana no wiecie wpuszcze jom w pulapke bez wyjscia zagrodze polmnieniami i juz poniej.Ja bende robil cichce operacje:) narazie:) napoczątku:D

Vaxxia 27-05-2005 13:04

Dlaczego mam nieodparte wrazenie, ze to jednak prowokator jest?:S

Trenei 27-05-2005 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitarny Czarodziej
hehe wiem niepouczajcie mnie jestem dowiadczonym graczem bo mam na 12 levelu rycerza na asterze mialem na prawie 14 tesz na asterze rycerza ale zabili mnie a mam slabe nerwy i wykasowalem te postacie i etraz gram czarodziejem bo on jest silniejszy od jakiegos rycerza.

Niw no powaga jestes bardzo doswiadczony byle noob umnie zrobic 14 lvl i pasc zalorze sie ze miales skille 26/24 czy cos w tym stylu. ma 10 lvl i mysli ze zaraz nabije 30-40 lvl i zsummonuje se monków, czu zerki i bedzie pekowal . Ziomek ty nie umiesz grac w tibie wiec nie zasmiecaj forum X(
Nie no sorc dobry wybór dla tak doswiadczonego gracza jak ty . Brawo dla ciebie X( X( X(

Elitarny Czarodziej 27-05-2005 14:36

Trein No niestety wyglada na to że mnie nielubisz......no trudno prosimy o nastepnom opinie kolejnego uzytkownika.....tymczasem ja dodam że jestem naprawde doświadczony ale nie aż tak bardzo....skillle na prawie 14 levelu rycerzem mialem cos miendzy 33/32.Czary kupuje pokolei jak lecom czarodziejem ponieważ tak jest najlepiej nawet te bezużyteczne kupuje.Pokolei jak lecom bo postac chce potem sprzedać a najlepie jjak sie ma wszystkie czary.W tej chwili mam antidotium juz i zbieram na średnie uzdrowienie.Cóż prosimy o nastepnom opinie...

Trenei 27-05-2005 14:44

ja mam 15 lvl i skille 58/55 wiec nie ma sie co chwalic twoim charem. Nie rozumiem po co kupowac wszystkie czary skoro niekóre sa bezużyteczne bez sensu maronowac kase na to. jakbys mial najwiekszy lvl w zyciu gdzies okolo 30 to rozumiem ale ty miales tylko 14 LVL . X(

Elitarny Czarodziej 27-05-2005 14:54

Trenei popieram to co mówisz i bardzo jestem z ciebie dumny jednak czekamy na innego użytkownika o kolejnom opinie czy poczekasz razem z nami?

S.P.M 27-05-2005 15:05

Jedno pytanie - kto nadal wierzy, że to nie prowokator? Przecież to jasne.
Do autora:
Bardzo zgrabna prowokacja ale za mocno grasz debila, przesadziłeś trochę.

Wicher 28-05-2005 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitarny Czarodziej
Trein No niestety wyglada na to że mnie nielubisz......no trudno prosimy o nastepnom opinie kolejnego uzytkownika.....tymczasem ja dodam że jestem naprawde doświadczony ale nie aż tak bardzo....skillle na prawie 14 levelu rycerzem mialem cos miendzy 33/32.Czary kupuje pokolei jak lecom czarodziejem ponieważ tak jest najlepiej nawet te bezużyteczne kupuje.Pokolei jak lecom bo postac chce potem sprzedać a najlepie jjak sie ma wszystkie czary.W tej chwili mam antidotium juz i zbieram na średnie uzdrowienie.Cóż prosimy o nastepnom opinie...

Jednak jesteś bardzo doświadczonym graczem <lol> na 14lvlu skille 33/32 to nawet rota ciężko zabić z jakąś słabszą bronią. A z tymi czarami to już wogle szatanisz... robienie antidote run to jest dopiero coś zresztą ihy też. Widać żę n00b, więc się lepiej zastanów pierw jak ty zrobisz ten 26 czy tam 28lvl żeby monka summonować, a nie już marzysz jak to by było, bo coś czuje że przy twoich zdolnościach to szybko tego nieosiągniesz, a już napewno sorcem... :]

evilKRIK 28-05-2005 18:37

Ale bazjel

Wydaje mi się ze wystarczyła by tu 1 odpowiedz, a nie całe mnustwo.
Wystarczyło by, "gdy summonujesz potwór pojawia się z nikąd i słurzy ci dopuki któryś z was nie zginie, nie uciekniesz mu lub nie wylogujesz sie.
Na więcej pytań odpowie ci guzik szukaj." I koniec, a nie jakieś durne kłutnie
ps. współczucie dla modków ze muszą tyle szajsu usuwać.

Marcin wymiatacz 29-05-2005 17:57

Ale tu dyskusje zrobiles

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08.