![]() |
E-bomb . . .
|
Fire field [do blokowania rope place].
|
Ih .... 10 znaków
|
A mojej odpowiedzi nie zaliczyłeś? Powiedziałem explosion, zedytowałem już poprzedniego posta :P . Na począku dokładnie nie doczytałem...
|
Wszystkie części Tibijskiej Familiady będę kończyć o 22:00 , zostały jeszcze
3 warianty na które nikt nieodpowiedział. Prosze jeszcze raz o pytania i odpowiedzi ( warianty ) wysyłać do mnie poniewarz niełatwo jest wymyśleć trudne (odpowiednie) pytanie ;) ( wariantów minimalnie 5 plz :D ) Pozdro~ & Have Fun! |
Zasady Gry : Nie korzystajcię z żadnych pomocy! - i to tyle :D
Niektóre zadasy były w poprzednich postach - zajrzyjcie tam ;) Pytanie 2 : kategoria : "Hunted" Za co można zostać huntowanym? 1.za zabicie kogoś ( by Taśkwa ) 2.za kradzierz ( by Talarek ) 3.za zhakowanie kogoś ( by nikt ) 4.za pomoc w śmierci ( by nikt ) 5.za lurowanie ( by nikt ) 6.za słowa ( by Maliniak ) za skulla - X ( to jest top 6 jak coś ;) ) za blokowanie respa - X ( to by było siódme ale niema siedmiu :D ) Have Fun & Pozdro~ |
Za zabicie nie odpowiedniej osoby :P
|
Za kradziez czegos nie odpowiedniej osobie.
|
za skulla :P
|
Za kradnięcie loota i za wyzywanie kogoś :p
|
Za blokowanie respa
|
Czyli mam już dwa punkty? Mi nup plax!
|
Za insulting (Bylo juz wyzej, ale osoba napisala dwie rzeczy w jednym poscie, wiec przyjmuje ze tylko pierwsza sie liczy (a obrazanie bylo napisane jako druga rzecz))
|
Zaśmiecanie domku? :]
|
@Vaxxia
Ale zaówarz że kradzierz już była więc zaliczyłem mu to drugie :p ( nie obraź się ;) ) |
Pytanie 3 : kategoria : "cap itemków"
Najcięższe tarcze to? 1.Tower ( by Vaxxia ) 2.Great ( by Bzik ) 3.Ornamented ( by spider-bialystok - hyba oszukujesz :] ) 4.Steel ( by Wayne Rooney ) 5.Blessed ( by Radek 666 ) Crown - X ( ... nah ) Regulamin : nieużywać żadnych pomocy - thank you :p Pozdro~ |
Wydaje mi sie, ze tower shield jest najciezsza.
|
Steel Shield ma 69 wagi :P
|
tower shield ..... (mam ta tarcze w RL tibii :p :p :p)
|
Skoro tower juz byla to great
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |