![]() |
Sposób dość znany więc niczego nowego nie odkryłeś,no ale przynajmiej niektórym pomogłeś.
|
@up
Mało ludzi tak treni na non pvp ja jeszcze nikogo niewidziałem kto by tak robił. ;) |
ja kapuje o co chodzi
ty niby jestes ten co czaruje ale ty zamieniles sie w monka ropneles ghoula i muwisz ze ghoul wali monka bo widac czarne obramowanie naokolo ghoula i cave rata to znaczy ze cie bije a ty niemozesz byc czarujacym bo zaden stwor cie by nie ***al (oprucz ps'a) wiec tu nie cwanuj -.- mam talent do odgadywania P.S.a i jeszcze wylonczylem nicki zeby nie ujawnic ze jestes zamieniony w monka |
Cytuj:
|
Cytuj:
1) pisze sie nie cwaniakuj a nie nie cwanuj :P 2) nicki wylaczone bo czarujacy ma podobny nick do wypasa i byscie sie pluli ze mc 3) z tego co wiem knightem nie mozna sie w potwory zamieniac, a jak mi nie wierzysz ze knightem jestem to www.tibia.com -> Master Zewcio plx 4) czarujacy stoi na gorze i zaden stwor go nie bije 5) jak bym gral czarujacym (postacia na gorze) to tam by byl srodek ekranu... a jest na postaci w outficie pacc ... P.S nie masz talentu, tylko wyobraznie ..... P.S2 jak nie wierzysz to nagram Ci filmik .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |