![]() |
Cytuj:
Przez 112 lat sobie ciągle puszczaj manę (do tego czasu już Tibii nie będzie). @up Potwora ? Demony to ona soluje...Cycsword jest dwureczny i zbytnio nieopłacalny, raczej walczy SoV'em. |
ile wogule atk i defa ma ten Sword of Valor ??
a poza tym nie jestem pewien czy ona soluje demony |
Cytuj:
Sword of Valor = Magic Sword 48atc. 35def. 42oz. A co do solowania do na dzień dzisiejszy Bubble ma 179lvl i na tym lvlu powinna mieć 2750HP i 890many. Ale może mieć troche mniej bo kiedyś z profesjami to było innaczej. Trzeba było mieć odpowiedni lvl żeby zostać kimś dla każdej profesji inny.Nie pamietam dokładnie na jakim jaka profesja, ale chyba knight był na 8lvl. Z tą ilością HP i z tym lvlem to może sobie solować demony bo ma na tyle HP żeby lać 1 a z broni też go będzie odbrze bić. Może także używać explosion bo przy tym życiu to nie musi się co chwile uhać. Ale takie polowanie nie jest dla niej raczej ekonomiczne. |
Najlepsze skile ma Smoked 105/104.Ale ma (tylko) okło 110 levelu więc nie miałby szans z 179 Buble.
|
Cytuj:
chie chie chcialbym mieć "nawet" takie |
Jeszcze Jedno. Bubble juz niema Magic Long Sword'a. Stracila go jak nawalala Dragon Lord'a wtedy Dragon Lord ja zabil i wypadlo. :( szkoda mi jej :(
|
A na tym levelu nie nosi się czasem AoLa?? I to dziwne że DL ją zabil, musiało ją chyba kicknąć...
|
Bubble skili slabych nie ma okolo 99 teraz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bubble zgineła ale po jakimś czasie ta informacja znika.
Chyba po 90 dniach. |
Cytuj:
|
mam pytanko co do bubble... ma ktoś jej fotki albo wie przynajmniej na czym expuje teraz i jaki ma equip?
Btw.Zdeka skille slabiutkie w porownaniu ze smoked http://www.zielonyftp.republika.pl/lvl.gif |
Cytuj:
|
re: UP
Sorki, nie wiedziałem a pisałem :), postaram sie nie powtórzyc tego błedu. O ile dobrze pamiętam to Warlock zabił bubble na 104lvl chyba. A tu macie zdjęcie bubble w realu :D:D:D. Bubble w realu |
Co do zdjęcia Bubble ..płaska jest :)
i jak na tyle godzin grania...bez okularków :) ? Mhm, moze ma szkla kontaktowe hehe ... |
Wiecie powiem szczerze, że myślałem że on jest z Niemiec albo z U.S.A. bo tam najlepsze servy i wogóle.
Ale jak jej zdjęcie pokazali to nie mogą niom grać 4 osoby jak się mówi :] |
Cytuj:
|
Ja osobiscie nic nie widze w Bublle, bardziej podoba mi sie taki Alfonzo zobaczcie ile on gra a ile Bublle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |