![]() |
wow chlopie ja tez tak chce . Kiedys na carlin byl najazd rabbitow i dedlem, a co dopiero troll solo. HOHO !
wi łont mor wi łont mor !!!!111oneoneonerazrazraz |
gratuluje! pokonanie trolla bez eq to jest wyczyn!
PS: wasze filmiki są super, czekam na więcej! |
Wasze filmiki sa rlz a ten z trollem the best :)
PS:Czekam na kolejne filmiki :! |
Cytuj:
Po 1 primo lolku miałes oceniac film a nie posty Po 2 primo lolku cokolwiek oznacza lol i noob, ty to representujerz Po 3 primo lolku karzdy widzi ze ten film jest debilny a nie smieszny po 4 primo lolku ortografia jest najleprzą stroną tego forum i morzna to olać, ty zato weź słownik i sprawdź co znaczy 'primo' i wtedy sie dowiesz rze jestes językowym noobem w pełni tego słowa znaczeniu i masz wyraźnie zawyrzone mniemanie o swoim nienajciekawszym intelekcie NOOOOOOB PLX. HUNTED! HEIL IRONCLAWS! |
Pisze sie Hail a nie Heil >.<
:DD Wreszcie jakaś miła odmiana od "I r keel Drugan plx bolts 27 lvl palladino.rec" Goryla jeszcze nie widziałem >.< [ale zaraz się poprawie ^^ ] Btw. primo może być tylko pierwsze, bo to znaczy 'po pierwsze' ^.- Btw 2. "karzdy', 'morzna', 'najleprza', 'rze' Boże daj mi kilka gromów, nie bedziesz żałował -.- |
Cytuj:
Sorry inaczej nie moge =/ Frajer jesteś. |
Cytuj:
|
I jeszcze taka mała wzmnianka ode mnie na temat twojej ortografi ( zaczyna to już być zbyt monotonne-jeśli oczywiście wiesz co to jest monotonność).
Człowieku weż pisz te posty ze słownikiem w ręku bo od twoich błedów aż oczy bolą.Nie będe ich tu wymieniał bo nie mam całęj nocy na pisanie. Cya P.S. Ty jesteś aż tak wierzący że w każdym poście pisze "borze" ?? Jeśli tak to do nieba nie pójdziesz skoro nie wiesz nawet jak się pisze twojego pana. |
Cytuj:
Secundo: na forum można oceniać wszystko, od n00bowskich filmów po skarpetki twojej nauczycielki od polskiego. Po trzecie: ortografia nie jest najlepszą stroną tego forum i nie wolno tego olewać! |
Ja nie moge taki level sie tak osmiesza????? Ja nie wiem, ale po co w ogóle był ten film, przecież nic w nim takiego dziwnego, poza tym, że jest banalny!
|
Juz myslalelm ze przegrasz , troll ostro atakowal, best hit 11 chyba =S
|
A mi się podoba :D:D:D Avangarda Tibijska :D
|
Cytuj:
|
...
A propo tego Gejtlorda:
Wydaje mi się że to poprostu zwykła prowokacja. Koleś nie lubi Was w Tibi i teraz wyrzywa się na forum. A filmik spoko, tylko moglibyście wzbogacić go o jakąś fabułę jak wspomniał któryś z moich przedmówców ;) |
TO COS nie nazywa sie sztuka dla sztuki tylko Noob dla innych Noobow
Jak masz zamiar wklejac wiecej takich bzdur to plssss na innej stronie nie spamuj tym kiczem |
qrwa masz podniete
film do dupy :evul: X( chyba nakrece na twoja czesc film jak zabijam bug'a bez eq ALE BEDZIE JAZDA! :confused: |
Cytuj:
P.S Kto chce Orca bez eq? ;) |
Nie podoba mi sie ten filmik :D
|
@ Palomir
Jak dla mnie może być, ale to już nie jest nowy pomysł tylko sequel :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |