![]() |
daj link bo nie widze
Edit. Dobrze że nie tylko ja heh |
nic nie widze ;/
|
wisz co........ takie obrazki to mozna na paincie zrobic tylko ze by wiecej zalmowalo ...wiesz jak to jest twoj PIERWSZY obrazek w photoshoopie ( ? ) czy tam paint to wiesz .. moglo byc lepiej .. tylko ten napis w paincie by nie wyszed a reszta.... prozcinza .. nie to zebym sie chwalil ale .. potrafie duzo wiecej od ciebie ^^ www.tiwklan.webpark.pl << logo wykonane przeze mnie .. te pioruny i wogole wszystko sam zrobilem .. wiec na dobrego grafika to ci jeszcze troche brakuje wiesz no ale jak na pierfszy raz to nawet nawet , ale jak juz mowilem moglo byc lepiej .. nie rob takich czarnych tabelek tyko wes to jakos fajnie polacz bo tak to nudaa troche .. i widac ze malo efektow uzyles .. przeciez 3 efektami da sie duzo lepsze zrobic .. ok to styknie bo 30 sek pisania na klawie to za duzo na jednego posta :] bye bye i pozdro .. jaqby co to 6710086 << powiem ci co zrobic i bedziesz duzo lepsze wypasione obrazki robic :))
|
to logo jest beznadziejny ... (wiec sie tak nie chwal)
simka prace lepiej juz wygladaja |
Yay !
Re Raven : 1. To nie Tabelki. 3. To nie ma być logo tylko screeny przedstawione w bardziej oryginalny sposób. 4. Gratz Loga, Moze i ładne ale nie pasuje do strony, Popracuj nad wyobraźniom. 5. Nie musisz tak szpanowac. PS : HuHIOhAHuEHaEHuIoHEAHihA Ta pajęczyna to "pioruny" ? Re Rowerek: Pomyśle nad tym. Dzięki za komentarze :) Take Care and Be Well ! |
Cytuj:
on topic: Mis ie podobalo rob wiecej :P |
Już to napisałem ale chyba nikt nie zauważył.
JA TU NI NIE WIDZE!!!!! DAJ LINK!!! |
no nie , no nie, no nie niemoge co za idiot.Ty simek sie nie czepaj Paladinki bo sam chatujesz no nie!!!Paladinka do Cipow z nim :D
EDIT Tu sie osmieszyles kompletnie |
Cytuj:
|
omg
brak slow..a wiesz ze lurowanie to tez chitowanie ??:D moze pokazac cipom z lurujesz co??
|
Yay lurowanie to oszustwo !? (od kiedy ?)
Troche go przesunolem 4fun, a potem zabilem. Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz mi powiedziec w którym miejscu "chatuje" ?? |
Powiem tylko super zrobiłeś to Simek 8)
---- We suck more ! And that's guaranteed. |
ja nic nie widze :(
|
Spoko zdjecia :)
|
Ja to se nie rozumiem ludzi takich jak loozaczek najpierw wrzuca na Simka a potem mu gratuluje....
co jest loozaczek cykorek przed Simkiem? A tak wogule sim to gratz jak na pierwszy razik to za... bardzo ładnie :] |
A ja nie rozumiem takich ludzi jak Chinczor... wpieprza się, a nie wie o co biega...
Gratz twórczości :> żeby zostać w temacie, podam swój śmietnik :P http://www.deso.pl/turek/tibia/gallery/images/0245.jpg |
No No jak napierwszy raz jest nawet ok :D czekam na nastepne fotki i czemu skili nie pokazales?!?! Fajnie by bylo :)
:D PoZdRo All :D |
hehe
fajne te ss sa^^
|
yay
paladinka ty mnie dobijasz tymi odpowiedziami poomysly jak juz pisalem bardzo fajne i bardzo mi sie podobaja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |