![]() |
Cytuj:
|
wystarczy być cierpliwym :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miejmy nadzieje ze niedlugo z niej wyleci
|
Cytuj:
|
Mysle ze wielu osobom szkoda swojego dorobku by zmieniac serwer
|
jesli defman zabija kogos bo jest polakiem(czy szwedem, br itp), to jest noobem.
Jesli zabija tchiefow, cheaterow, acc share i tak sie sklada ze to akurat sa polacy, to jest graczem z ktorego powinno brac sie przyklad. Jesli zabija ludzi dlatego ze go spamuja i prosza o fri itans, to nie jest noobem, ale swiadczy to o jego samo wywyzszeniu sie i lekkiej niedojrzalosci. jesli macie mu za zle wariant 1, to zachowujecie sie normalnie. Jesli macie mu za zle wariant 2, to jestescie noobami. Jesli macie mu za zle wariant 3 to zachowujecie sie wlasciwie normalnie. |
Temat jest glownie o rozmowie i postepowaniu nashara
|
ja zostałem zabity przez 72 royala (polak) zbluzgałem go na czym świat stoi, puściłem u 4 wiązany (porządne) co myśle o takich jak on, goście zmieszał nie potrafił mi logicznie odpowiedzieć, więc usłyszałem złowieszcze "hunted" baran, widać że półgłówek albo jakiś dzieciuch, zaśmiałem sie mu jeszcze kilka razy w twarz, było to 4 miechy temy i jak dotą nie zobaczyłem żeby mnie huntował za specjalinie. Co do temaciku, no cóż są ludzie i hamy
|
21:38 Romarek: widzialem cie21:38 Romarek: i widzialem ze masz GIT lvl21:39 Romarek: co bys chcial za to ze zostalbys moim protctectorem??
kolejny ale za takie cos nie zabije..owszem gdyby przechodzil obok mnie a nie msg to bym go do yellow pobil ale nie zabil pozatym tak to jest o nasharze tera sobie przypomnailem ze tak jednak z nasharem jednego kolesia zabilem niewiem za co nashar powiedzial ze byl reason ja bylem pijany to zabilem 21:41 Romarek: fajny gosc z CIEBIE no nie wytrzymuje XD "Jesli zabija tchiefow, cheaterow, acc share i tak sie sklada ze to akurat sa polacy, to jest graczem z ktorego powinno brac sie przyklad." tak sie sklada ze to prawda ale po czesci bo nie ze sie tak sklada tylko zawsze jest tak ze tylko polakow a to...bo innych niemam jak wyczaic czy oszukuja czy nie przytnajmniej niemam pewnosci |
Cytuj:
sorry zamotalem niechce mi sie poprawiac o.o aaaa no i nie sklada sie tak ze jestem w najwiekszej gildi na serwie tak sie sklada ze 2-3 100lvl+ tu jest lol |
Cytuj:
|
Nie dziwiłbym się mu pozatym dobrze że cięzhuntował AlkoCHolik of Liberia rotfl Głupie nicki=Śmierć ~~".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm... co by tutaj napisac , powiem ze szkoda mi klawiaturki na takiego noobasa jak ty niedlugo zalozysz sobie postac na rooku i tam bedziesz haracze sciagac...od 8 lvli wylazacych z rooka palant z ciebie xD wyzywaja ciebie tylko i dlatego przez twoja wine bo pierwszy zaczynasz!!! niewypieraj sie nashara bo jak mu to powiem to sie osrasz na tibi i skonczysz jak virold! tak samo.. 1764603 to moj numer noobku... |
Za bardzo to przeżywacie. A teksty typu " masz wpi***** na rl " to już przesada.
|
Jak widac Tibia to naprawde niebezpieczna gra ktora zaczyna wykraczac poza wirtualny swiat
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |