![]() |
ja bede miał 4.6 i zachowanie poprawne(3) bo u nas jakies osoby z klasy wystawiają stopnie z zachowania i wszystko przez kolezanke która mnie nienawidzi i niewiem czemu o.O a od 4 klasy do 6 klasy pierwszego półrocza miałem wzorowe zachowanie ;(
|
Jak dobrze pójdzie będzie średnia 5,0 i oczywiście wzorowe :D Tylko muszę z polaka i anglika 5 miec :) Pozdro
P.S. Jestem w III gim i myślę, że z egzaminu będzie 70-80 pkt |
Srednia : 8.1
Zachowanie : superwzorowe. Czemu sluzy ten temat? Dowartosciowaniu sie kilku niedokochanych nastolatkow? |
Cytuj:
Ja mam same 2 jak to u mnie zachowanie poprawne (sie uciekalo) ale powinno byc dobre bo reprezentuje szkole i miasto w pilce ręcznej (Wisla Plock) Up@ Ano temu żeby sie dowiedzec co nie co o naszych kumplach z forum. Ogolnie pogadac na ciekawe tematy. |
Uuu... ja wole nie wiedziec jaka ja bede mial :P
Jak sie uda to troche powyzej 3,0... Cienizna :P |
Powiem tyle :) trzymajcie kciuki w piątek bo zdaje z Angola na 5, z chemi 4 i z fizy na 5 :D. Zobacze, średnia koło 4,5 ; best 4.7 a z egzama tak z 70 pk :)
|
Yo Yo
Ja na koniec roku będę miał może 3.21.I tak ta średnia będzie najlepsza w klasie:)
|
<sarkazm>Kocham takie tematy... Ludzie, ludzie darmowe posty!!! Kupujta póki możeta!!
Nie wiem po co zaklada sie takie tematy, ale to nie moja sprawa... |
Cytuj:
|
Liczyłem na 4.2, ale bede mial 4.42 najprawdopodobniej lol...
1 gim. :P |
5.2 prawdopodobnie. I zachowanie MOŻE BD.
|
hehe:P
ja prawie na pewno srednia 5.1 a zachowanie b dobre/wzorowe :P
|
Nom, u mnie 5.25 albo 5.37:P jak mi facet of wfu postawi 5:P
|
sredia 3,3~ zachowanie nieodpowiednie/naganne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja ewentualnie 5,3....... Pewnie mi się uda, chociaż pewnie 5,2....... Zachowanie sam nie wiem ^^
|
4,53 zachowanie dobre, mi to starcza, wczesniej mialem czasej lepiej, czasem gorzej, ogolnie w tym roku jest OK ;)
|
Hiehie kujonki:d.
Ja mam 4,4 i mi starcza, zachowanie poprawne/dobre. Nasza szkola jest [ironia]taka wspaniala[/ironia] ze jak sie dostanie jedna 1 to nie ma szans na 5 na koniec, 1 semestr sie nie liczy w ogole do sredniej (koncowa ocena 1 semestru jest pierwsza ocena drugiego) i oczywiscie srednia arytmetyczna (taa myslicie ze fajnie?:d policzcie sobie srednia np z 1-2 trojkami czy jedynkami). Btw. Zycze wszystkim powodzenia ze poprawia na jak najwyzsze stopnie:d |
4.53-4.84
jeszcze walcze... :evul: NIGDY NIE PODDAM SIE!! :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |