Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Jaki loot najbardziej opłacalny? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37817)

p.l 11-06-2005 14:26

nieczytelne, powinno być to zrobione w tabelce, wtedy łatwiej by się dało porównać, poza tym powstały za duże odstępy między wierszami i trza dużo przewijać, na koniec przydałaby się możliwość porównania dwóch przedmiotów. Na dokładkę przydałby się również podział ze względu na rodzaj huntu (np. guardy+soldki | roty i dwarfy | roty, szkielety i ghoule)

ps. no i moim zdaniem przydałoby się sortowanie w danej kategorii ze względu na opłacalność.

Slayer Robin 11-06-2005 14:31

Buhahaha halbard zadki loot z cycow tu sie zgodze ale nie z zerkow . Z zerkow srednio bp halbard na 40-60 minut mam wiec nie wypisuj bzdur :) reszta spoko

RybcoQ 11-06-2005 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer Robin
Buhahaha halbard zadki loot z cycow tu sie zgodze ale nie z zerkow . Z zerkow srednio bp halbard na 40-60 minut mam wiec nie wypisuj bzdur :) reszta spoko

Zabiłem już sporo cycatych i zerków. Z tych pierwszych mi wypadła 2 razy, a z zerka - ZEROOO.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
nieczytelne, powinno być to zrobione w tabelce, wtedy łatwiej by się dało porównać, poza tym powstały za duże odstępy między wierszami i trza dużo przewijać, na koniec przydałaby się możliwość porównania dwóch przedmiotów. Na dokładkę przydałby się również podział ze względu na rodzaj huntu (np. guardy+soldki | roty i dwarfy | roty, szkielety i ghoule)

ps. no i moim zdaniem przydałoby się sortowanie w danej kategorii ze względu na opłacalność.

Żebym to ja umiał zrobić w miare czytelną tabelkę. Odstępny robiłem po to, żeby na siebie nie zachodziły linijki textu. "na koniec przydałaby się możliwość porównania dwóch przedmiotów" a jak to zrobić?? :baby:
@edit: Coś mi tibia.pl nie chce działać, więc zajme sie tym później :x:

Lord Vaal of Bhaal 11-06-2005 19:04

Cow y chcecie od chłopaka...

... przynajmiej sie stara by ktoś cos powiedział z tych co cie żle oceniają. Racja są braki np.nie wiem gdzie sprzedam jacketa, ale mi sie podobało

Evul Tibian 11-06-2005 22:53

Zaznacz w ktorym miescie sa takie ceny, bo w roznych miastach sa rozne ceny

@down
watpie zebys wiedzial po ile chodzi 1oz. kazdxego przedmiotu...

Bastek 11-06-2005 23:08

lol

lol

przeciez to kazdy wie?
: O
CHyba ze nie, jezeli nikt nei wie to luz
ale ja wiedzialem O_O

Danielmaster 12-06-2005 11:03

Hatchet

Ja się dopiero teraz dowiedziałem, że hatcheta da się sprzedać. A w dwarven mines tego pełno na ziemi leży! Teraz zbiję $$$$$ na hatchetach

Xan Arcanist 12-06-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek
lol

lol

przeciez to kazdy wie?
: O
CHyba ze nie, jezeli nikt nei wie to luz
ale ja wiedzialem O_O

LOL PLX!!!11111111
Jaki ty mondry :P
Qrde skąd ty to wiedziałeś??

Pharaun 18-06-2005 21:58

Można było dpisać gdzie można sprzedac dany przedmiot lub w jakim jest najbardziej opłacalna sprzedaż, więc można jeszcze ppracować nad tym poradnikiem.

RybcoQ 19-06-2005 21:50

Wylinkowałem każdą rzecz tak, że można sie dowiedzieć wszystkiego o niej (do odpowiedniego działu na tibia.pl) Myślę, że to rozwiązało problem z tym gdzie najlepiej co sprzedać, bo pisanie obok itema gdzie można go sprzedać najkorzystniej mija się z celem, bo przez to poradnik byłby zapewne nieczytelny.
Według mnie teraz poradnik jest w swojej ostatecznej wersji. Chyb, że ma cie jakiśdobry i wykonalny pomysł. BTW Ten poradnik ma być zawsze w "propozycjach" poradników??

Evul Tibian 22-06-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RybcoQ
BTW Ten poradnik ma być zawsze w "propozycjach" poradników??

No raczej kiedys trafi do poradnikow.

Sir Emilio 22-06-2005 22:33

hmm... poradnik niezly
najlepiej brac all loot z guardow
i wiekszosc sprzedac w kazz reszte na outlaw camp...

Van Gul'dan Moose 25-06-2005 21:08

Wszystko pięknie ale...

Rozbawił mnie do łez mistyczny turban...40 lev to twoim zdaniem mało?ponadtto jest raczej nie dostępny na Mainie...
analogicznie ma się rzecz z black shield choc tu juz sie nieco czepiam...

Rethfing on Aldora 26-06-2005 11:18

No poradnik jak inni mówią nawet fajny. Przydała by się serio jakaś tabelka. Poza tym jak dla mnie to jest troszke zbyt fikuśne itd. Ten podział na kolory - zupełnie nie potrzebne. Powinieneś zrobić tabelke, jaki loot w końcu najbardziej oplacalny, jakie lvle na jakich potworkach lootować, ilu godzinne lootowanie przynosi najlepsze zyski, nakłady itd. Mógłbyś to połączyć z poradnikiem Gremlina bodajże "Jak dorobić się fortuny". :D

czaro_16 29-06-2005 13:37

bardzo fajny

Palooh 29-06-2005 13:55

Dzięki ;)

Jak dla mnie super. Bardzo mi to pomogło. Nagroda for u :cup: :P

Vitihud 30-06-2005 11:12

Poradnik jest świetny! Moja ocena 10/10.

Kas 12-07-2005 15:19

POradnik spoko nie mam zastrzezen 10.1/10

PS.Moze bys go jakos up-datowal powolo?(ró jak chcesz twój poradnik)

Thimburd 12-07-2005 17:49

Bardzo dobry poranik. Dużo treści i przejrzysty. ;) Gz, że Ci sie chciało :P

Rabanbar 12-07-2005 18:56

Gratulacje poradnika. Bardzo dobry, napewno sie przyda. Byle by jakis mod nie usunał.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.