![]() |
No! Nareszcie! Może ten update zmobilizuje mnie do dalszego grania :p
|
to...to..JEST PIĘKNE!!!! JA CHĘ PACC!!!!
|
Cytuj:
@Topic .........i ots się chowa ;)........ |
Premium acont zawsze beda miali lepiej i to sie niezmieni dlatego ze my placimy a facc moze zawsze zakupic miendzy innymi nowe tereny dla pacc maja zahcecic graczy z free acc do zakupy premium
|
Ciekawi mnie jakie potworki będzie można spotkać w dżungli i jaka będzie prędkośc poruszania się po terenie dżungli (teren).
|
Widziałam SS na tibianews i moge przyznac ze Junga jest przepiekna :P
Mozna tez stwierdzic ze "Tibia pacc" juz przerosła stary dobry Mailand :o. Doszly mnie tesz sluchy...ze maja byc 3 nowe rasy potworków...Modki wiadomo cos o tym ? |
Cytuj:
|
Omg! To jest super! : ] Juz nie moge sie doczekac TS-a zeby znow na rooku wymiatac ; >>
Wracajac do topica: Juz mi sie podoba dzungla ; > Narazie widzialem tylko ss'y z tibia. pl ; )) i tibianews ale zaraz "biegne" na tibia.br : D |
No mnie sie wydaje że jeśli jest dżungla i dużo drzew to mogą być potwory coś w rodzaju drzewcy(enty) a to by sie przydało i na to czekam :) co wy o tym sądzicie?
|
Jak to facce niebędą mieli żadnych korzyści .... wejdziecie elegancko na tibia.pl i zobaczycie jakie są nowe potwory potem je summonujecie i będzie gitka :P, a update jest niezły baarzo mi sie podoba kupie se tam domek :D
|
Moze jeszcze quest na odnalezienie entowych zon?? :D :D :) :)
|
ale fajnie :p
mam troche n00bowskie pytanie: Czy mozna jakos zrezygnowac z licytacji domku bo chcialem kupic domek w dzungli??:P |
ale to ku... bendzie zzaje..... sry za wyrazenia ale nie moge sie doczekac
Trzeba kupic pacc |
Przed chwila sie dowiedzialem !!!!! Właczam tibie.com patrze juz mysalem ze update ale to juz przedsmak tego co bedzie !!!!!!!! Dzieki Bogu ze mam juz kase na pacca !! :D :baby: :baby: Nowe tereny questy i nowa legenda !!!! oyyyeeeeee!!!!!!!
|
Cytuj:
|
No nareszcie poprawili grafikę trawy.
Stara jest obleśna (blee) |
niemoge sie juz doczekać tego nowego up-datu, ciekawe czy beda potfory silne czy slabe też ale napewno wiadomo ze bedzie wypas
kurcze niemoge znaleźc tego screena z tibiabr.com, moze mi ktos powiedziec gdzie on jest lub dac linka? |
napewno beda małpy tygrysy i inne potworki
|
To ja mame namowie na pacca :D
|
No właśnie, czy mógłby ktoś podać linka ze zdjęciem z tibiabr.com??? Bo jakoś brazylijskiego mi sie uczyć nie chce :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |