![]() |
Oj gralem swego czasu gralem, nigdy nie przeszedlem calej. Doszedlem podobnie jak Raul do 15-16 misji. Gra warta polecenia, klimatyczna;). Graliscie moze w nia na sieci?
|
Cytuj:
Czy jezeli zmienilem neta na TPSA to moge grac z kims kto ma innego dostawce w K'n'M przez siec?? @edit: Otrzymalem juz propozycje gry przez siec, czy jest jeszcze ktos chętny???(mam neostrade,wiec nie wiem zy kazdy bedzie mogl zagrac) |
Cytuj:
|
Wow, nie widzialem, ze jeszcze ktos w kto gra. Na sama mysl ciarki przechodza mi po plecach... Br(?)rr... Swego czasu byla to jedyna gra, ktora mialem, wiec musialem w nia grac. Na szczescie to minelo, ale gierki caly czas nienawidze. Dount kyll mie, plxplxplx?
|
Dużo tutaj pochlebnych opini dla tej gierki, teraz sciągam przez kazze, ciekawe czy cos z tego wyjdzie :P
|
Fajnie że przez jeden temat kilku ludzi zacznie w nią grać.
Mówie Wam nie pożałujecie. Dla mnie lepsza niż te super wielkobudżetowe produkcje z super grafą. Pogracie a sami sie przekonacie ;) |
Już mam ale narazie zabardzo nie czaje :P
Juz settlers 1 szybciej zalapalem xD |
Echh...
Jestem chyba jedną z niewielu dziewczyn, które grają w takie gry :) Ale gra musze przyznać jest ... była boska :cup: No i moge się pochwalić, że przeszłam całą (Przy ostatniej misji siedziałam ok. 2 tygodnie :D) |
Bardzo fajna gra(mialem wtedy ~11 lat) była niezwykle klimatyczna(przynajmniej jak na tamte czasy;)) Przeszedłem całą gre (z drobną pomocą starszego kuzyna ;)) pamietam niewiele, misje były bardzo trudne i mozolne do przechodzenia, no i w ostatniej misji byli barbarzyńcy,ah jak zachwycałem się ich atakiem ;)
|
Eheheh wspomnienia :)
|
Miałem ją :) (I mam)Wciągała mnie na długie godziny...
I musze się pochwalić że pszeszłem całą 1 część(W 2 cześć nie chciałem grać bo było gorsza od 1) |
Fajna gierka, ale jakos nigdy mi zapalu i czasu nie styknelo zeby przejsc cala;) Kazda misja bierze co najmniej kilka(nascie?) godzin... Rozbudowanie osady zajmuje co najmniej godzine lub dwie, ustawienie przemyslu spozywczego znowu troche, a odpowiednie wojsko(juz w 2giej misji wybudowanie odpowiedniej ilosci oddzialow to normalnie masochizm) bierze pare godzinek i jeszcze zdycha z glodu strasznie latwo i szybko:P
Doszedlem max do 4tej, ale zawsze mi sie konczyla ochota bo tego mostu bronila chyba nieskonczona ilosc tych konnych etc.:P Podobal mi sie patent z glodem i zarciem;) Chyba jedna z niewielu gier z takim bajerem. Ogolnie-gierka bdb. Ale nieco zbyt zmudna... Strasznie wolno sie wszystko produkuje, dlugo trzeba na wszystko czekac i latwo o korki na ulicach. Heh, juz nawet Settlers latwiejsze;) |
$vboptions[postminchars]
|
@up'n'up
Zależy jakie Settlers, bo "dwójka" jest banalna, a z czwórką miałem duże problemy(w nieparzyste Settlersy nie grałem). PS. Czy ktoś mógłby mi zdradzić zakończenie K&M? Najlepiej na PW bo nie każdy chce wiedzieć |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |