![]() |
To ja poprosze napis cFaniak - odcienie czarnego. Litery zaokraglane, nie kanciaste =]
|
@Re Up
Trzy pietra -.- |
@dziewka
graffiti piekne, naprawde super! wielkie dzieki tylko chcialbym to wrzucic na avatara a wtedy po zmniejszeniu przeczytac sie nie da wiec jesli moglbys to poprosze (moze byc identyczny ale nie musi) ww maksymalnych rozmiarach 100x100px (odpowiada 3,13x3,13cm) ale moze byc tez mniejszy (w wysokosci bo jak w szerokosci to bedzie za male:P) i troche pogrubione kontury dasz rade? jeszcze to streszcze: (:P) maksymalne rozmiary 100x100px pogrubione kontury moze byc identyczy ale inny tez mi pasuje (tylko zeby byl tak samo ladny) :P chodzi o to zeby byl czytelny jako avatar :P |
...w kazdym badz razie postaram sie:)
|
@up , upup
to bedzie nie zle wyzwanie. @dziewka mozesz mi zrobic cos takiego jak masz w avku? Tylko ze szersze bo do podpisu :> Ale tym razem nic nie zjedz xD i nie zrob za wyskokiego |
Ja też chce coś do podpisu, sam czasem skrobie ale nie mam skanerqa to nie dam ;<
Jeśli chodzi o podpis to żeby było podłużne i napis na tym ....zgadnij :P |
"Sanderos", literki zeby nie byly 'kanciaste', kolory moro. Z /\ dzieki.
|
jak macie cos takiego pokazywac to lepiej wcale nie pokazujcie...
|
Coś nic nowego nie ma ;<
@up: A co ci nie pasuje? NÓÓB PLX? |
Cytuj:
|
EDIT: Pomyliłem tematy. Post do usunięcia.
|
Shizowe Grafy...
Ja bym prosił coś dla siebie...taki napis Gohan z czerwonymi odcieniami (do podpisu ;) ).Coś w podobie do Evulka =] |
Jak by się dało zrobić to poproszę o napis Daro do podpisu oczywiscie ;]
|
hehe dosc fajne
teraz prosze zebys dla mnie tez zrobil (sam umie ale nie mam skanera) taki napis trAWa by bylo zaje..scie. |
A mi zró jak mozesz Grafa do podpisu Taki napis Gohanek!
Reszta dla ciebie (prosze zeby byl <dark>)czyli ciemne kolory plx :) Z GÓRT THX THX THX Ps:spoko ci wychodza :) |
Elo
Elo Dziewka. To ja Zen:D No no ladne grafiti zrob mi jakis wy***any napis Zen the knight:D
Pozdro:P |
Siema mi zrob graffka z napisem KoR i dla kumpla Lao Lee (najpierw zrob Lao Lee). Jak to zrobisz zlaezy od twojej inwencji tworczej :) Thx !
|
Fajne. Zrób jak możesz napis JAGIELLONIa żółtwo-czerwony i Paweł
|
Ale fuj
bez kitu cienkie to jest wcale mi sie nie podoba ... nie puszczaj w neta czegos takiego bo sie ludzie przestrasza szczerze popracuj jeszcze
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |