Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wasi idole z Tibi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37961)

Berials 11-06-2005 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper

Moimi idolami jest cała rodzina Del'toro. Lurerzy, thirefy, power abuserzy, pkerzy ale genialni gracze.

Chociaż to nie patriotyczne w pełni Ciebie popieram, Del'Toro mają pare cech których nam brakuje: lojalność, zgranie i odwaga, a no i grają genialnie miałem okazje się o tym przekonać bo raz napadli na Isaryjskie Ab'Dendriel kiedy tam stacjonowałem, a no i to zabicie obładowanego runami UH Gottara dosłownie majstersztyk.

Ok ludzie możecie zaczynać na mnie najeżdzać.

paffelek 11-06-2005 20:46

hehe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Odpowiedz jest prosta. Moim Idolem jest oczywiscie Eternal Oblivion... w 2 lata dogonil Bubble, zrobil najlepsze skille na swiecie, no i jako jedyny knight ma 9 m-level... Gdybym mial skilowac tyle co on to bym dostal swira.. B)

może ma świra? =] nie no, ale co do idola się zgadzam w 100%

Lazixv 11-06-2005 20:55

Mówcie co chcecie ale moim idolem jest Karwa \m/

Diabel Marcin 11-06-2005 20:57

A co to jest Fisalu.

Noob Noob newbie das newbie newbie newbie.
Newbie das klaine krokodil.

ripper 11-06-2005 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berials
Chociaż to nie patriotyczne w pełni Ciebie popieram, Del'Toro mają pare cech których nam brakuje: lojalność, zgranie i odwaga, a no i grają genialnie miałem okazje się o tym przekonać bo raz napadli na Isaryjskie Ab'Dendriel kiedy tam stacjonowałem, a no i to zabicie obładowanego runami UH Gottara dosłownie majstersztyk.

Ok ludzie możecie zaczynać na mnie najeżdzać.

Eeee tam... Ubicie Gottara to nie problem :s strapowali go w 20 więc miał małe szanse :s a właściwie żadnych... Co do patriotyzmu to Tibii do tego nie mieszam... W sumie to 3 razy padłem z ręki DT'ka, ale i tak ciągle uważam ich za najlepszych... To ich drużynowe PvP...

Badzo 11-06-2005 21:33

omfg

czaczero jest mojim idolem bo ma dórzy lefel i ma dórzo kasy!

Kebes 11-06-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Moim Idolem jest oczywiscie Eternal Oblivion

Co tu dużo mówić :) Zgadzam się.

sebcio 12-06-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Motoko
Idole z Astery : Mona czarownica lvl 33 Master Sorcerer ( Swietna kumpela, swietnie gra,jest uczciwa i zawsze mi pomaga.) John tanto lvl 18 paladin ( Zarabisty kolo !!! :p dednal dwa razy od cycka stracil crown legi,aola i z optymizmem kupil nastepne :p.)

Idole z Fortery: Xenoth Franarka 26 lvl knight( Moj rl brat :) ma niezle eq i skille ! gra zarabiscie i nie boi sie pk ;) wspol lokator tzn. mamy wspolny domek :p zawsze mi cos poradzi i kopsnie jakiegos itema ;D)
Paladyn Czlowieka 44 lvl Royal Paladin ( Dobry kolega :] ma niezlego speeda w expieniu niezle skille i niezla zonke :D respect ! )

Heh, mi sie nie wydaje, zeby on kupil nastepne c legi z "optymizmem" moze ukradl z optymizmem, owszem. Niezly zlodziejaszek.

@topic
Rollst Haroni ;)

...:::Mareczek:::... 12-06-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Motoko
Idole z Astery : Mona czarownica lvl 33 Master Sorcerer ( Swietna kumpela, swietnie gra,jest uczciwa i zawsze mi pomaga.) John tanto lvl 18 paladin ( Zarabisty kolo !!! :p dednal dwa razy od cycka stracil crown legi,aola i z optymizmem kupil nastepne :p.)

mona jest spoko ale john to za***any thief 2 razy bohy w ten sam dzien chcial mi ob***ac nie dal na trade bo nie polozylem na ziemi bohow... wszystko co on ma to za***ane.

@topic
Jeme omek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49.