![]() |
A ja uwazam ,ze to pomaga!!!!!!!!!!! Wiele razy to probowalem!!!
__________________________________________________ ___ Paul Pavon :sword: Pacera :] Carlin ;) Druid :) lvl 25 :cup: mlvl 32 :mag: |
Ech, kolejna bujda :P Tibia to dosyć prosta gra, a to że potwór biega w czasie walki to taka mała rzecz która sprawia że gra staje się pełniejsza. Jeśli chodzi o graczy to jest tak samo, nudno tak troche stać w miejscu i czekać aż monstah padnie.
Do innych bujd należy w moim odczuciu głupie stwierdzenie że palek powinien stac na średnim dystansie od potwora gdy strzela. Nic bardziej mylnego, sprawdzalem tezę na gs, hero i smokach. Za każdym razem trafialem tak samo często i mocno :P |
no to ja sie wypowiem
mam knighta skille sworda 55 gdy ide na m-guarda i sie nie ruszam ciagle chmurki puszczam (pudło) z kolei gdy biegam do przodu i do tyłu (1kratka odstepu) robie hity po 50-60! a gdy sie nie ruszam to ewent. czasem 8 hp poleci wnioski wyciagnijcie sami aha i jeszcze testowałęm to na 10 mino-g wiec nie mówcie mi że to fart |
fart plx? B)
|
Moim zdaniem to coś daje może się myle :)
|
@2up - stary, jak ty na takim levelu i z takimi skilami solujesz m-guarda i zyjesz? ja mam skile 66/65, k-set, medusa shield i bright sword i mnie kolo tak po 0-30 jedzie :P
|
no właśnie!
Cytuj:
no właśnie a mi nie jedzie wcale! tylko chmurki puszcza od biagania! a hity serio mu po 50 robilem |
bujda i tyle mam 83 sworda i nie widze roznicy jak biegam i jak stoje w miejscu . Biegam tylko po to zeby atakowal mnie maxymalnie 1 stwor i tyle :P
|
Bieganie nic nie daje NAPEWNO, choć czasami sam biegam z nudów :P
|
W walce z niektórymi potworami daje! Na przykład w walce z Witch albo Fire elemental daje ponieważ są mniejsze szanse że podłoży ci pod nogi Fire Field!
|
Nie daje??? omg. Jasne ze daje. wezcie sobie takiego glupiego rotworma. jak sie stoji nic w ciebie nie trafia a jak zaczniesz ciagle biegac to zadaje hity nawet po 10+ noob plx
|
Rozmyślając to uważam, że bieganie wokół potwora daje coś. Może część użytkowników wie, że potwory dostają więcej obrażeń jak są zwrócone tyłem do atakującego. Jest to pewna ciężka legenda do zgryzienia. Może to błąd techniczny gry?. Ja uważam, że CipSofT, chciał, aby naprawdę Tibia była realna. W pewnej książce przeczytałem, że wojownicy, kiedy byli uzbrojeni w pancerz i byli odwróceni tyłem dostawali bardzo duże obrażenia. Dziękuję za przeczytanie tego posta.
Pozdrawiam Hawk |
Omg, nic nie daje.
|
No zabieram się za filmik dokumentalny na temat biegania :D zobaczymy moze cos w tym. Mi też się wydaje że to cosik daje ;)
|
Cóż widzę, że bardzo dużo osób interesuje czy te obrażenia to BUG czy nie. Może dam filmie wyjaśniający.
|
bieganie::)))))))))))
Mnie się z koleji wydaje, że to coś daje :D .Potwór ma mniejsze szanse cię trafić a ty zadajesz mu większe hity :p .
|
Wiecej daje to czy stoisz do kogos plecami czy Twarza
(nie wiem ale jak narazie zauwarzylem ze jak sie stoji na tym [You see dirt floor.] a potwor na tym[You see muddy floor.] to sa wieksze obrazenia . tez warto stac po skosie |
http://rapidshare.de/files/2485943/hit.rec.html
chyba jednak nic nie daje.... ale sami ocencie jak mam zrobic jeszcze jakies doswiadczenie np na innym potforku albo z inna bronia lub inaczej mam sie poruszac to piszcie ;) |
takie cos nic niedaje. a knighty pewnie chodza tak aby byc po skosie od twarzy potwora (bo np. w przypadku niektorych potworow trzeba stac po skosie aby niezasadzil nam jakiegos czaru)
|
JAK NIE DAJE JAK DAJE!!!!!!!! Toczycie qrwa rozkmine o glupoty zamiast sprawdzic i rozkiminiacie po co knighty biegaja wokol potwora.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |