![]() |
Hehehe niedlugo bedzie 2 czesc juz w sumie mam ale blendy musz eprzerobic bo beda znowu piszczeli ze blendy :(
|
Narazie nice ale dawaj dalej może będzie lepsze
|
Od dzis postanowilem robic grafiki róznych mieczy itp beda slabej jakosci ale z czasem beda lepsze jak cos to walic :D
|
nic ciekawego
|
Dobra to zrób mi takiego itema atk def i opis własny ;)
Magic plate knight crown vampire giant bright fire dragon scale haste set. :D Ja to mam te pomysły co nie? 8o |
Cytuj:
|
@ Masz tu swoja armorke pati wiem ze do bani ale to pierwszy raz ;(
http://img221.echo.cx/img221/2926/bohoho4ko.png |
Cytuj:
@topic: Fajne, ale teksty źle wklejone. 7/10 |
..ortografia, okienko "Default" nie ma odzwierciedlenia w oknie gry, (drobny błąd) - nick jest "Tom" a jak coś mówi to pisze "TomY says", "Przygoda" (super przygoda... yeah), PatryczeQ, eq mogłeś jakieś ciekawsze dać (np. w ręce różę na pogrzeb, a po kupnie garnituru - jacket i leather legs zabarwione na czarno), "..w zwarciu z orkami" tak, weszli do wanny razem, a ktoś wrzucił suszarkę do niej i nastąpiło "zwarcie"... Troche mało akcji...
Reszta chyba ok.. W sumie to są szczegóły ale "diabeł tkwi w szczegółach"... Pomyśl jakie błędy jeszcze zrobiłeś i jak można je poprawić... Solidnie popracuj nad kolejnym fake, a będzie git :P BTW: Ja tak gadam, wytykam wszystkim błędy, a swojego pierwszego fake robie już 2 tygodnie i jakoś czasu nie mam nadal :D Cya xD |
ehh...widziałem lepsze ...
|
Cytuj:
|
/edit/ciach
|
Denne
DENNE i tyle
|
Cytuj:
C'ya |
ej all przez jakis czas ten team zaniedbam poniewaz mnie hakneli i 100 k poszlo sie ***ac ;(
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
ojeej robiles to 1 min? no moze dluzej bo musiales ssy robic -.- jedynie co jest zmienione to te napisy i dodana literka "y" (Tomy zamiast Tom)
bezsens |
ok,ok,ok
Wszystko zrobione jest ok.Pomysł także bardzo fajny i jestm ciekawy co będzie w następnych odcinkach :p nie trzymaj nas dłużej w niepewności rób dalej :D .
Zmień tylko napisy i będzie cool. Jak narazie good 8o . |
bede was trzymac poniewaz widac ze niektury niemoga sie doczekac relacji z miejsca kosciola tibijskiego 8o
|
Fake nawet nawet, mi tam się podoba, tylko lebszą historię wymyśl!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |