Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   bubble (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38043)

Pawel ziomek 11-06-2005 20:33

Bawili sie chlopcy , przyszla mama i spuscila wode...nasunelo mi sie po to przeczytaniu tego bezsensownego tematu...mahahahhaha

Quodion 11-06-2005 20:40

<spadł z śmiechu do piwnicy i stamtąd pisze>
Ten temat na duże szanse na najśmieszniejszy temat nie roku, a w ogóle jaki powstał na forum.
Podziwiam autora tematu, ale nie za odwagę, ale za głupotę. Człowieku (jeżeli można tak o tobie pisać) walnij się głową parę razy w ściane i zastanów się co piszesz.

Cisak 11-06-2005 21:07

Założyciel tego tematu to kompletny idiota , Chłopczyku sprawdź sobie IQ , Albo dla mnie masz max. 12 lat.

Elenus 11-06-2005 21:16

Hahahaha!
Najśmieszniejszy temat od ostatnich paru dni :>
A myślalem, że idioci, którzy nie myśla co pisza juz maja wakacje :S

Kajzer 11-06-2005 21:24

nie wiem czy smiac sie czy plakac (ze smiechu) ale wole takie tematy niz "nowe bardzo powazne potworki , najnowsza propozycja"

Venderer 11-06-2005 21:29

HAHAHAH jeszcze nigdy sie tak nie sumaielm!!!!!! a myslalem ze nic nie poprawi mi humoru
hahahahha

Kurt 11-06-2005 21:30

hahaha
n/c
Wiesz co? Ja też jestem jednym z gmów i dlatego jestem tematem tabu!111
plx nie piszcie nic omnie bo dostane bana !!111

Badzo 11-06-2005 21:30

O FUCK!

Jak to możliwe, że taki debil nie popełnił ani jednego błędu ortograficznego?

Rolling on the floor, laughing

Raul 11-06-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koczko
Ponieważ cipsoft zabronił adminom tibia.pl pisania jakichkolwiek informacji na temat bubble, dlatego, że jest ona jednym z gmów X( X( X(

Nie. Nie chcieliśmy o tym mówić, ponieważ Bubble to tak naprawdę Drom i dzieli konto ze $corem, a Dobo im wyszukuje najnowsze cheaty. Człowieku przez Ciebie się wygadałem.

Thimburd 11-06-2005 22:01

Po raz 6 dzisiaj (i 4982 ogólnie) odwalam totalnego ROTFL'n'LOLa czytając to forum!
Ale z tego nie trzeba się śmiać... tutaj chyba trzeba by płakać nad głupotą ludzką... smutne.

Progmast 11-06-2005 22:13

OMG dzięki człowieku ze mi poprawiłeś humor bo miałem jakieś kłopoty z kompem.
hahahahahahahahahahah!!11111111omg ROTFL!!11

Kredi 11-06-2005 23:03

Own3d (Coprajt by Dubu!)O nie! <szalony wzrok> Tutaj moderatorzy maja jakis spisek! Musimy walczyć! </szalone oczy> Fajniuski temat modki przyklejcie go jako "Najzabawniejszy temat miesiaca"

Grundos'clubbaser 12-06-2005 01:40

O.O

You are dead.

omg omg omg omg omg omg !!1!11evul oneoeneooneoen1!11

a cip soft siedzi i zawija kawalki bubble w sreberka

khazad 12-06-2005 03:18

Cytuj:

Witam
Mam pytanie czemu na forum temat bubble to dalej tabu??
Ja wiem dlaczego: Ponieważ cipsoft zabronił adminom tibia.pl pisania jakichkolwiek informacji na temat bubble, dlatego, że jest ona jednym z gmów X( X( X( Gdyby tibia.pl pisała o bubble to odebrali by jej status oficjalnej strony fanowskiej :(
Jeżeli admini to tchórze to prosze bardzo kasujcie ten temat, ale miejcie odwagę cywilną się do tego przyznac :evul: :evul: :evul:

ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? idz lepiej poogladaj pokemony bo chyba tibia to nie na twoj zryty beret jest...

Antliq 12-06-2005 13:21

bosz...

Muahahahaha ROTFL!

ledwo sie z podłogi pozbierałem!
naprawdę, człowieq idz z tad, poprostu odejdz:D

ale temat ok, mialem troche ponury dzien a ten post naprawde mnie rozbawił !

ps. LOL :D

PalAnonim 12-06-2005 13:32

Dobry początek dnia. Niedziela zapowiada sie bardzo dobrze, a to wszystko dzieki Tobie!!! Chyba zaraz zadzwonie do Bubla i jej powiem, zeby pogadala ze swoim mezem i on moze pozwoli pisac tutaj cos o slawnej Bubble. Masakra, tak wogole to czekam na paczek husteczek higienicznych i nowe krzeslo. Husteczki do odsaczenia monitora, a krzeslo bo zlamalem to podczas spadania na podloge po przeczytaniu twojego posta.

Polinik 12-06-2005 13:42

Cytuj:

Jeżeli admini to tchórze to prosze bardzo kasujcie ten temat, ale miejcie odwagę cywilną się do tego przyznac :evul: :evul: :evul:

Ok, przyznajemy sie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.