![]() |
Bawili sie chlopcy , przyszla mama i spuscila wode...nasunelo mi sie po to przeczytaniu tego bezsensownego tematu...mahahahhaha
|
<spadł z śmiechu do piwnicy i stamtąd pisze>
Ten temat na duże szanse na najśmieszniejszy temat nie roku, a w ogóle jaki powstał na forum. Podziwiam autora tematu, ale nie za odwagę, ale za głupotę. Człowieku (jeżeli można tak o tobie pisać) walnij się głową parę razy w ściane i zastanów się co piszesz. |
Założyciel tego tematu to kompletny idiota , Chłopczyku sprawdź sobie IQ , Albo dla mnie masz max. 12 lat.
|
Hahahaha!
Najśmieszniejszy temat od ostatnich paru dni :> A myślalem, że idioci, którzy nie myśla co pisza juz maja wakacje :S |
nie wiem czy smiac sie czy plakac (ze smiechu) ale wole takie tematy niz "nowe bardzo powazne potworki , najnowsza propozycja"
|
HAHAHAH jeszcze nigdy sie tak nie sumaielm!!!!!! a myslalem ze nic nie poprawi mi humoru
hahahahha |
hahaha
n/c Wiesz co? Ja też jestem jednym z gmów i dlatego jestem tematem tabu!111 plx nie piszcie nic omnie bo dostane bana !!111 |
O FUCK!
Jak to możliwe, że taki debil nie popełnił ani jednego błędu ortograficznego? Rolling on the floor, laughing |
Cytuj:
|
Po raz 6 dzisiaj (i 4982 ogólnie) odwalam totalnego ROTFL'n'LOLa czytając to forum!
Ale z tego nie trzeba się śmiać... tutaj chyba trzeba by płakać nad głupotą ludzką... smutne. |
OMG dzięki człowieku ze mi poprawiłeś humor bo miałem jakieś kłopoty z kompem.
hahahahahahahahahahah!!11111111omg ROTFL!!11 |
Own3d (Coprajt by Dubu!)O nie! <szalony wzrok> Tutaj moderatorzy maja jakis spisek! Musimy walczyć! </szalone oczy> Fajniuski temat modki przyklejcie go jako "Najzabawniejszy temat miesiaca"
|
O.O
You are dead. omg omg omg omg omg omg !!1!11evul oneoeneooneoen1!11 a cip soft siedzi i zawija kawalki bubble w sreberka |
Cytuj:
|
bosz...
Muahahahaha ROTFL!
ledwo sie z podłogi pozbierałem! naprawdę, człowieq idz z tad, poprostu odejdz:D ale temat ok, mialem troche ponury dzien a ten post naprawde mnie rozbawił ! ps. LOL :D |
Dobry początek dnia. Niedziela zapowiada sie bardzo dobrze, a to wszystko dzieki Tobie!!! Chyba zaraz zadzwonie do Bubla i jej powiem, zeby pogadala ze swoim mezem i on moze pozwoli pisac tutaj cos o slawnej Bubble. Masakra, tak wogole to czekam na paczek husteczek higienicznych i nowe krzeslo. Husteczki do odsaczenia monitora, a krzeslo bo zlamalem to podczas spadania na podloge po przeczytaniu twojego posta.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |