![]() |
Ups ale się zbłaźniłem tym pierwszym postem. Nie patrzyłem lvl'ków Waszych na Tibia.com/community i się nabrałem :D. I'm loser. Ale trzeba wam przyznać fake wyśmienity ale właśnie nie odpowiedni dział.
|
Cytuj:
|
ja jednej rzeczy nie rozumiem :/ jak jedna osoba powie ze to fake, dobra moze 2-3 ale 3 strony ludzi gadajacych ze to fake :/ kocham to
gratuluje "hunta":P na demon pozdrawiam |
no...niezle wykonane...tylko jeden problem...bloker ma 16 lvl..:D :D Ale to przeciez Fake ! :) B)
Wykonanie: 10/10 Pomysl 9/10 Gratuluje pierwszego zabitego Demona i Golden Legsów B) B) B) :D :D :D |
ładny fake :D
|
$vboptions[postminchars]
|
Lol
Ej wy z choinki spadliście?! Cytuje:"Omg 16 lv blokuje demona, fajnie masz".
Przecież to fake! Wiadomo, że nie prawda. Żeby to jeszcze 1 czy 2 osoby ale to cały temat zawalony tego rodzaju postami! Ehh... @topic Fajny fake :). Fajnie wklejone wszysko miło się ogląda. Mała rada. Na następny raz zaznaczaj, że to fake bo nie wszyscy wiedzą chyba :D. |
DoBrY!!!!!!!!!!!!!!
Dej'vo jest dobry!!!Ludziska on ma 11lvl !!!!!
|
Grazt, ładne fake(niewiem jak to odmienić) oczywiście
|
Nawet jakby to real byl to co sie cieszysz ze masz golden legs a jak tam byl tylko 1
|
Cytuj:
|
Dostales od kolegow ssy, lub sam na nich byles, kilknoles ctrl+n i zmieniles imie w paincie.... zero pracy...
|
Na selenie 5 demon = mpa
|
-.-
A mi się fejk nie podoba!
I to tyle! |
Za***iste fake! :)
Żebyś dał nicki postaci 50+ to by było można uwierzyć ^^ OFF-TOP: http://www.forum.tibia.pl/showthread...1&page=1&pp=10 <-- Comment plx! B) B) |
Cytuj:
To jest fake i masz racje za ładna grafika |
Cytuj:
ALE Z CIEBIE NIEWBIE 8o 8o 8o Ten ss'y sa umieszczone w dziale fake i w dodatku zabiliscie pierwszego demona na beryli i on akurat mial g legsy :D :D :D Ładny fake :D Czerwone Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: Glory GLory MAn United :cup: :cup: :cup: |
Wyglada jak prawdziwe! Zajfista graficzka! GZ loota x) 10/10!
|
;]
po pierwsze i najwazniejsze ^^ to jest w dziale fakei.. wiec czemu sie dziwisz ze kazdy wie, że to fake? :D
ładny ^^ |
heh fajne fake 4/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |