![]() |
Dziękuje za wyrozumiałość Modków i moge na 100% poświadczyć ze to NIE jest fake! Rook to praktycnie pół mojego życia w Tibi, nie miałbym powodu psuć sobie renomy puszczaniem w obieg jakiegoś zakłamanego świństwa jeśli nie było by to prawdą.
|
Cytuj:
|
Mam wrażenie, że co niektórzy z tego forum to fake !! Zauważcie, że zdjęcie robione przy pomocy UO Screenshot Utility metodą tylko ekran gry, zawsze powoduje małe rozmycie wokół napisów i właśnie czaszki. Więc jeśli ktoś mysli, że widoczne rozmazania są podrobione to ja podziękuje...
A w Tibii, jak to w Tibii zdarzają się różne dziwne rzeczy. Ta mnie wcale nie dziwi :P |
hmm..możliwe , że się myle. Choć raczej w to wątpie.
Pomyśleliście o tak sławnym już OTS-ie? |
Cytuj:
Ale ostatnio na rooku można prawie wszystko spotkać.Nie dziwyłbym się że gracze zaczynają się lać. :p |
Ja też raz widziałem bug'a, jak 24 lvl na Ruberze bił 18 lvl... I miał white skull!
|
hmm skoro można mieć white skulla w temple to może na takiej samej zasadzie można dostać go na rooku..
|
Cytuj:
TO nie jest bug tylko tak sie dzieje jesli sie kogos zatakuje -.- |
zwykly fake
|
Cytuj:
|
wescie sobie zedytujcie tego ssa i zoabczcie jak duzo pikseli jest obok skulla . Gratuluje temu któremu dało sie nabrac tak duzo ludzi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gokufan: ty przyjrzałeś sie chociarz temu w zoomie?
Oglądałem fotke nw zblirzeniu ponad 5min i żadnych oznak fake nie zauwarzyłem czyli: A) Tibia sypie Bug'ami B) Perfecto Fake. P.S. Wiem chyba co to może być!. Raz mi się zdarzyło, że w trakcie pekowania, gdy padłem trupem PO zabiciu playera ktoś mnie killnoł i pojawiłem się w świątyni a skull nadal dyndał przez 15min. Czyli ów gracz miał to samo, lecz padł na wystarczającym lev by trafić na rooka :P |
Cytuj:
Nie masz nic wiecej do powiedzenia? |
Cytuj:
Wieszok dzięki za mądre słowa czasem ktoś powie coś mądrego :o |
To jest FAKE.
Po 1. Z skullem w temple i depo to trick w którym wykorzystujemy bug. Tylko nieliczni wiedzą jak to zrobić. Po 2. Nie ma mozliwości, żeby Bug z skullem był na rooku udowodnie: - osoba zrookowana ma minimum 5 lvl. przed rookem - osoba taka na 100% nie ma nawet skillów 40/40 - sprzętu raczej za dobrego też nie ma - nie ma szans na to , żeby kogokolwiek zabiła - mogła kogoś atakować, jednak po padnięciu traci skulla, nawet jeśli nie to jak się zaloguje na Rooku, zanim ustawi Outfit i wyjdzie z temple skull zniknie Po 3. To jest OTserver. Po 4. To jest bardzo dobry FAKE. |
......
Powtórze poraz ostatni w życiu chcem zobaczyć, usłyszeć GOŁE dowody a nie tezy i przypuszczenia bo nikt mi nie wkręci tego co wiem!
|
Ty mi daj tego screena z eq , Vipami i wogóle z całym ekranem z tibią to ci uwierze.
|
Cytuj:
Ad.1 walisz w zioma SD'ka i jednoczesnie na numerycznej wsuwasz sie do swiatyni po skosie... Ad.2 Ktos mogl sie dac zabic z hmmow, ff itp., zreszta na co osdobie na 5lvl skille 40/40? I czy ty ustawiasz cala minute outfit? A jak ziom ma pacc'a i od razu sie zaloguje? I nie ustawi outfita? Wiesz, jakos mnie nie przekonales ;p No i wedlug mnie Wieszok dobrze mowi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |