Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   White Skull in Rook PLz! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38417)

MoGreene 15-06-2005 22:21

Dziękuje za wyrozumiałość Modków i moge na 100% poświadczyć ze to NIE jest fake! Rook to praktycnie pół mojego życia w Tibi, nie miałbym powodu psuć sobie renomy puszczaniem w obieg jakiegoś zakłamanego świństwa jeśli nie było by to prawdą.

Sir Prymas 15-06-2005 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
UWAGA!
Spójrzcie na post Gokufana. Pozatym zobaczcie jak wygląda ta czaszka - taka troche za bardzo biała i widać , że skopiowana

Jak coś białego może być za bardzo białe? No i przecierz u każdego kolory moga sie lekko różnic z róznych powodów, a jeśli jest skopjowana to chyba powinna byc idealnia biała jak w grze -.-

blackregis 15-06-2005 23:12

Mam wrażenie, że co niektórzy z tego forum to fake !! Zauważcie, że zdjęcie robione przy pomocy UO Screenshot Utility metodą tylko ekran gry, zawsze powoduje małe rozmycie wokół napisów i właśnie czaszki. Więc jeśli ktoś mysli, że widoczne rozmazania są podrobione to ja podziękuje...
A w Tibii, jak to w Tibii zdarzają się różne dziwne rzeczy. Ta mnie wcale nie dziwi :P

Maethi 16-06-2005 06:24

hmm..możliwe , że się myle. Choć raczej w to wątpie.

Pomyśleliście o tak sławnym już OTS-ie?

Oerta 16-06-2005 07:16

Cytuj:

Pomyśleliście o tak sławnym już OTS-ie?
Raczej nie..

Ale ostatnio na rooku można prawie wszystko spotkać.Nie dziwyłbym się że gracze zaczynają się lać. :p

Survivor 16-06-2005 07:17

Ja też raz widziałem bug'a, jak 24 lvl na Ruberze bił 18 lvl... I miał white skull!

Marshal 16-06-2005 07:29

hmm skoro można mieć white skulla w temple to może na takiej samej zasadzie można dostać go na rooku..

papski 16-06-2005 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Survivor
Ja też raz widziałem bug'a, jak 24 lvl na Ruberze bił 18 lvl... I miał white skull!

TO nie jest bug tylko tak sie dzieje jesli sie kogos zatakuje -.-

Ma'niek 16-06-2005 22:52

zwykly fake

Sir Prymas 16-06-2005 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma'niek
zwykly fake

Jeśli masz jakieś podstawy do tego aby uważać to za fake podziel się z nami a jeśli nie to zamilcz X(

Trenei 17-06-2005 16:33

wescie sobie zedytujcie tego ssa i zoabczcie jak duzo pikseli jest obok skulla . Gratuluje temu któremu dało sie nabrac tak duzo ludzi

^Zohop^ 17-06-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoGreene
Pewnie jest wielu wyjadaczy którzy nieraz widzieli różne bugi (np. white skull in temple) or something może i na rooku takie przypadki się zdarzają...ale coś o nich nie słychu ani nie widu a okazja się nadażyła to zrobiłem tego ss'a:

Nie cytuj zdjęć.

W sumie zazdrościłem owej pannie (albo tranns hrhrh -.^) tego skullika, bo fajny taki bajerek na rooku. Heh jak widać w tibi były bugi, są i będą:p

Buga to ty masz w tym ss-ie synku.

Sir Prymas 17-06-2005 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Zohop^
Buga to ty masz w tym ss-ie synku.

Powiedział co wiedział :confused:

Vanhelsen 17-06-2005 19:37

@Gokufan: ty przyjrzałeś sie chociarz temu w zoomie?

Oglądałem fotke nw zblirzeniu ponad 5min i żadnych oznak fake nie zauwarzyłem czyli:

A) Tibia sypie Bug'ami
B) Perfecto Fake.

P.S.
Wiem chyba co to może być!. Raz mi się zdarzyło, że w trakcie pekowania, gdy padłem trupem PO zabiciu playera ktoś mnie killnoł i pojawiłem się w świątyni a skull nadal dyndał przez 15min.
Czyli ów gracz miał to samo, lecz padł na wystarczającym lev by trafić na rooka :P

^Zohop^ 17-06-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Prymas
Powiedział co wiedział :confused:

Napisal co wiedzial lol.
Nie masz nic wiecej do powiedzenia?

Sir Prymas 17-06-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Zohop^
Napisal co wiedzial lol.
Nie masz nic wiecej do powiedzenia?

W twoim wypadku nie mam nic więcej do napisania, jeśli nie masz podstaw do tego aby uważać ten SS za fake to twoje wypowiedzi są nic nie znaczącym nabijaniem postów :confused:

Wieszok dzięki za mądre słowa czasem ktoś powie coś mądrego :o

Maethi 17-06-2005 21:02

To jest FAKE.

Po 1. Z skullem w temple i depo to trick w którym wykorzystujemy bug. Tylko nieliczni wiedzą jak to zrobić.
Po 2. Nie ma mozliwości, żeby Bug z skullem był na rooku udowodnie:
- osoba zrookowana ma minimum 5 lvl. przed rookem
- osoba taka na 100% nie ma nawet skillów 40/40
- sprzętu raczej za dobrego też nie ma
- nie ma szans na to , żeby kogokolwiek zabiła
- mogła kogoś atakować, jednak po padnięciu traci skulla, nawet jeśli nie to jak się zaloguje na Rooku, zanim ustawi Outfit i wyjdzie z temple skull zniknie
Po 3. To jest OTserver.
Po 4. To jest bardzo dobry FAKE.

MoGreene 17-06-2005 21:08

......

Powtórze poraz ostatni w życiu chcem zobaczyć, usłyszeć GOŁE dowody a nie tezy i przypuszczenia bo nikt mi nie wkręci tego co wiem!

Maethi 17-06-2005 21:34

Ty mi daj tego screena z eq , Vipami i wogóle z całym ekranem z tibią to ci uwierze.

cFaniak 17-06-2005 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
To jest FAKE.

Po 1. Z skullem w temple i depo to trick w którym wykorzystujemy bug. Tylko nieliczni wiedzą jak to zrobić.
Po 2. Nie ma mozliwości, żeby Bug z skullem był na rooku udowodnie:
- osoba zrookowana ma minimum 5 lvl. przed rookem
- osoba taka na 100% nie ma nawet skillów 40/40
- sprzętu raczej za dobrego też nie ma
- nie ma szans na to , żeby kogokolwiek zabiła
- mogła kogoś atakować, jednak po padnięciu traci skulla, nawet jeśli nie to jak się zaloguje na Rooku, zanim ustawi Outfit i wyjdzie z temple skull zniknie
Po 3. To jest OTserver.
Po 4. To jest bardzo dobry FAKE
.

Czyli to jest fake z Ots'a?

Ad.1
walisz w zioma SD'ka i jednoczesnie na numerycznej wsuwasz sie do swiatyni po skosie...
Ad.2
Ktos mogl sie dac zabic z hmmow, ff itp., zreszta na co osdobie na 5lvl skille 40/40?
I czy ty ustawiasz cala minute outfit? A jak ziom ma pacc'a i od razu sie zaloguje? I nie ustawi outfita?

Wiesz, jakos mnie nie przekonales ;p

No i wedlug mnie Wieszok dobrze mowi...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.