![]() |
Dasz rade do czasu gdy Gs nie wlaczy Haste jak wlacza haste to na 50 i utani hur z bohami mu ledwo uciekam.
|
Apropo haste to nie mam bo nie mam pacca :( ale czytałęm na http://www.tibianews.net/article.asp?Id=291 ( nie bać się nie key logger :P ) że bohy przyśpieszają o 20 lvl-i a Time Ring o 30 lvl-i
|
Cytuj:
Polecam uzywac stopera zeby wiedziec kiedy utani sie skonczy :P:P |
Cytuj:
|
dasz rade ... ja pierwszego gsa w zyciu solowalem na 35 lvlu tyko z haste -.- ale wez na wszelki wypadek t ring ;p no to tyle
|
LOL !!! niewiem o czym wy mowicie. Widzialem filmik jak knight na 44 lvlu w leather bootsach i utani hur lurowal i biegl rowno z gsem.Na 41 lvlu w bohah da rade huncic juz wiec co mowicie ze jakis 70 lvl musi uzywac jeszcze haste , time ringa i na dodatek bohy? !
|
gs'y
No a ja myśle że między 35-40 lvl paladyn dałby radę zsolować gs'a, oczywiście potrzebne (niezbędne) sią BOH'Y często przydaje się Time Ring no i Haste :p
|
bohy,haste,timering, power bolty to obowiazkowe rzeczy na twoj lvl na gs
|
Nie będę pisał o bohach, time ringu i uhach, bo to oczywiste. Ale pamiętaj, że jak zabijasz gsa palkiem to nie biegaj po całym poh tylko wokół drzewek- widizałem jak 65 Royal Paladin tak bił gsa :P
|
Giant spider (jak wlaczy haste) jest taki szybki jak lvl 59-67. Dzieki time ringowi jestesmy szybcy jak postac o 30 lvli lepsza od nas, dzieki BoH o 20 lvli, dzieki haste o okolo 30%, dzieki strong haste o okolo 70%. Czyli nawet na 6 lvl, gdy mamy boh, time ring i strong haste jestesmy szybsi od giant spidera. Jednak to tylko teoria i mozliwe ze sie myle, wiec nie radze tego praktykowac. No i niestety jest cos takiego jak lagi i freezy... Dane mam z poradnika "Sekrety Tibii – Szybkość (część I)" i http://www.tibianews.net/article.asp?id=297 ]
|
Tak, tak... Wy wszystko widzieliście... Ja to widziałem 1lvl solował bez niczego GS'a i zabił 1 hitem!!
Dobra a tak na serio ludzie nie macie pojęcia na ten temat... Jak widze: 20lvl+utani hur - luruje gs'a... albo... 70lvl+boh+utani hur+time ring - ledwo daje radę... To ROTFL :) Jedno wyjaśnienie: GS daje zawsze takie samo Haste, ponieważ haste to haste nie zmienia wartości (Gdyby zmieniało to i gracze by mieli zmienne). Ja osobiście expie masowo na GSach i wiem co mówię... 51lvl+boh = JEST RÓWNY GSowi, a jak wrzuce utani hur to muszę wracać co chwilę... // To tyle ;-) |
Lol!!!!
Ja na 52lvl z BoH uciekalam przed Gs'em, a i tak mnie co jakis czas doganial X(
|
Jak dla mnie przed 50 lv gsy to strata czasu i nerwow.
Idz se lepiej na co innego i przezyj to jest zdecydowanie lepsze. |
Hrhrhrhr :] Mój kolega 37 lvl. pally bez boh ani zadnego haste solowal GS'y na PoH, ale w niektorych momentach bylo naprawde ciezko, wiec najlepiej gs'y bic 50lvl.+ BoH ;p
|
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zależy od jakości łacza...
|
Wiesz co nie dasz rady. Jak bedziesz mial 55lvl + boh+haste to mozesz chodzic na te pajaczki. Wiem z praktyki bo juz nie raz na nich bylem a nawet padlem:):) Ale jaja.
|
Ja nie pall a knight ale mój kolega jest pall i troche wiem o byciu pallem, więc powiem że40 lvl bohy utani hur i pożądne skille około 70/50 wystarczą
|
moj kolega zabil solo GS'a na 22lvl palkiem z time ringiem i z za***istymi skillami
|
Co wy k***a gadacie! Moj brat (63 EK) luruje gs-y codziennie(tak dla zabawy) i jeszcze nigdy nie widzialem zeby mial na sobie BOH-y lub uzywal haste... niekiedy musial po nie wracac... Moim zdaniem na 30~40 lvl mozna isc na 1 GS-a majac BOH-y T ringa Haste a nawet S. haste jednak trzeba bardzo uwazac poniewaz moze zlapac lag...
|
Giant spider bez haste porusza sie jak postac na 11lvlu, po użyciu haste przyspiesza do 59-67lvla. Więc łatwo policzyc jeżeli mamy 37 poziom, a time ring przyspiesza o 30 lvli zdecydowanie wystarczy do zabicia gs'a bez bohów i haste.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |