Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Non-pvp i lootbag (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38702)

Walekifa 23-06-2005 14:48

Mam nadzieje że nikt tego jeszzcze nie napisał bo wszystkich postów nie czytałem :P . I mam nadzieje że na non PvP tak sie da :P
Zabierasz ze sobą fire fieldy i destroy fieldy,kiedy wiesz że nieuda ci się ucieknąć z lb poprostu stawiasz na nim fire field dzieki któremu niemożna go ruszyć.

1) albo noob będzie czekał aż zgaśnie
2) albo on też ma destroy field :P
3) albo sobie pujdzie a ty zgasisz ogień i potargasz go dalej ;)

Hemp Gru 23-06-2005 21:22

na non pvp ff trwa 6 sekund

Caer 23-06-2005 21:37

@Up:
Argh... zabilbym za taki nick ;].

@Topic:
Taszczenie lootbaga na non-PvP to horror. Według mnie nie ma na to sposobu. Można próbować rzucać lb pod drzewka, ale większość osób zna ten numer i pewnie nie da się nabrać. Dlatego gram na PvP-e :D

Veritharan 24-06-2005 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Survivor
Na Secura mam ten sam problem :(

Jest niby blacklist, no ale CO KOGO TA LISTA PRZEJMUJE?

Ja nie robie lootbagów :P

Zbieram samą kasę, jak wypadnie coś wartościowego (expie na guardach, soldkach) to do bp.

No Comment :confused:

xasistis 27-06-2005 21:47

Max ściema :)

Jeszcze jedden sposób jaki widziałem to 2-ch gości którzy zasuwali z lootbagiem nie bawiac sie w rzadne rzucanie pod drzewka tylko cały czas krzyczeli: "GS! GS!!! RUN AWAY !!!!". Oczywiscie na wyposażeniu BOH-y i inna przyśpieszacze bo zasuwali ze sie nawet nie dalo poziomu sprawdzic. Potem jak sie pytałem (bo tylko polacy mogliby taki numer wykręcić) to powiedzieli ze bardzo szybko musieli przerzucic sprzet o wart okolo 3Mgp do GH. Jak dla mnie jest to na razie najlepsza akcja polaków na Harmonii.

krzysiu13 27-06-2005 22:03

a moze tak: chowasz baga pod drzewo, idzesz kilka/kilkanasci kratek do przeodu. patrzysz czy nie ma nikogo. wracasz szybko po baga i taszczysz go kawalek, do najbliszego drzewa. a kolo miasta to robisz tak: chowasz pod drzewo, idzesz kupic parcela, wkladasz baga do parcela, i jak najszybciej idzesz do jakies skrzynki

Kamzoreq 27-06-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markx
W niektórych miastach masz skrzynki na listy przez co nie musisz targać lootbaga prosto do dp.

Inny sposób jesli nie masz pacca to Bohy + Time ring ( jesli pacc to utani hur ) i raczej nikt ci nie wezmie loota :-)

Aha, a po drodze gubimy lootbaga bo tak strzasznie szybko biegamy :P

ModVet 29-06-2005 21:32

@xasistis

Mozesz podac nicki tych kolesi z harmonii?? Moze znam;]

@topic

Kolega ostatnipo targal lb z guardow do skrzynki postmana i nagle polak 41 lvl knight mu zabiera... Moze ktos go zna "piotrek wielki of harmonia"... NOOB bez komentarza....

Sir-Szaki-Szakal 03-07-2005 20:06

Trudne pytanie

Wiesz ziom jak taki br-(nOOb) Ci skoczy na lootbaga to musisz o niego walczyc próbujcie blokowac go jakos musisz pomyslec

Wiesz przeciez BR TO NOOBKI

Kebes 03-07-2005 20:16

Lootbagi to koszmar światów non-pvp coś o tym wiem. A skutecznych sposobów jest naprawdę niewiele... No cóż coś za coś. PK za nic albo strata tych kilku K na ukradzionym lootbagu.

@Up: Osobiście uważam, że największe n00by to Polacy. Tak to już jest.

aires 03-07-2005 21:33

Zaraz koszmar.. Mi tam jeszcze lootbaga nikt nie ukradł... Trzeba znać drogi którymi chodzi mało ludzi i mieć szybką ręke ;) Lepiej iść powoli i ostrożnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.