![]() |
Mam nadzieje że nikt tego jeszzcze nie napisał bo wszystkich postów nie czytałem :P . I mam nadzieje że na non PvP tak sie da :P
Zabierasz ze sobą fire fieldy i destroy fieldy,kiedy wiesz że nieuda ci się ucieknąć z lb poprostu stawiasz na nim fire field dzieki któremu niemożna go ruszyć. 1) albo noob będzie czekał aż zgaśnie 2) albo on też ma destroy field :P 3) albo sobie pujdzie a ty zgasisz ogień i potargasz go dalej ;) |
na non pvp ff trwa 6 sekund
|
@Up:
Argh... zabilbym za taki nick ;]. @Topic: Taszczenie lootbaga na non-PvP to horror. Według mnie nie ma na to sposobu. Można próbować rzucać lb pod drzewka, ale większość osób zna ten numer i pewnie nie da się nabrać. Dlatego gram na PvP-e :D |
Cytuj:
No Comment :confused: |
Max ściema :)
Jeszcze jedden sposób jaki widziałem to 2-ch gości którzy zasuwali z lootbagiem nie bawiac sie w rzadne rzucanie pod drzewka tylko cały czas krzyczeli: "GS! GS!!! RUN AWAY !!!!". Oczywiscie na wyposażeniu BOH-y i inna przyśpieszacze bo zasuwali ze sie nawet nie dalo poziomu sprawdzic. Potem jak sie pytałem (bo tylko polacy mogliby taki numer wykręcić) to powiedzieli ze bardzo szybko musieli przerzucic sprzet o wart okolo 3Mgp do GH. Jak dla mnie jest to na razie najlepsza akcja polaków na Harmonii.
|
a moze tak: chowasz baga pod drzewo, idzesz kilka/kilkanasci kratek do przeodu. patrzysz czy nie ma nikogo. wracasz szybko po baga i taszczysz go kawalek, do najbliszego drzewa. a kolo miasta to robisz tak: chowasz pod drzewo, idzesz kupic parcela, wkladasz baga do parcela, i jak najszybciej idzesz do jakies skrzynki
|
Cytuj:
|
@xasistis
Mozesz podac nicki tych kolesi z harmonii?? Moze znam;] @topic Kolega ostatnipo targal lb z guardow do skrzynki postmana i nagle polak 41 lvl knight mu zabiera... Moze ktos go zna "piotrek wielki of harmonia"... NOOB bez komentarza.... |
Trudne pytanie
Wiesz ziom jak taki br-(nOOb) Ci skoczy na lootbaga to musisz o niego walczyc próbujcie blokowac go jakos musisz pomyslec
Wiesz przeciez BR TO NOOBKI |
Lootbagi to koszmar światów non-pvp coś o tym wiem. A skutecznych sposobów jest naprawdę niewiele... No cóż coś za coś. PK za nic albo strata tych kilku K na ukradzionym lootbagu.
@Up: Osobiście uważam, że największe n00by to Polacy. Tak to już jest. |
Zaraz koszmar.. Mi tam jeszcze lootbaga nikt nie ukradł... Trzeba znać drogi którymi chodzi mało ludzi i mieć szybką ręke ;) Lepiej iść powoli i ostrożnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |