![]() |
No fejk jest zrobiony poprawnie ale coś malo akcji nie pozostaje mi nic innego jak czekać na następny przygody cyca ;)
|
Fake'i jest nawet fajne chociaż mugłbyś zrobić ciąg dalszy.
|
Mało akcji, ale nie zobaczyłem błędów. Twórz dalej.
|
Widze, że narzekacie na te fake'i więc troche przerobiłem te stare a jutro umieszcze nowy epizod:D
|
O wiele lepiej teraz wygląda z pełną chatką, ale jest jeden błąd, a mianowicie w ostatnim obrazku śmietnik nie stoi za schodami jak w innych i nie ma kwiatków tak jak na poprzednich.
|
@up
Tego mi nie wypominaj, bo każdy przedmiot inaczej stoi - nie chciało mi sie tego aż tak bardzo dopracowywać:P |
more plx plx plx best fake
|
hmmmm...
Troszeczke nad tym popravuj a bedzie ok
:) |
Cytuj:
Nie taka znowu biedna jak maja PACC ;) |
Narazie troche nudne. Wykonanie super ale musi się troche więcej dziać!
|
Narazie nie ma co oceniać ale mam nadzieje, że akcja się rozkręci.
Pracuj dalej |
Nawet fajne fake ale jest kilka błędów np.ten tanak na hamie jest jakoś dziwnie ucienty i mama na 3 obrazku jakoś tak dziwnie jest umieszczona, przy dziwnych itemach całkowicie nie pasujących do pierwszych 2 fake. Pomyśl i napraw:D
|
Nawer nawet :/.Ale mam nadzieje ze ta druga częsć rozwieje te wątpliwości. ;)
|
Hmm... trudno ocenić fabułę... ale wykonanie: bardzo ładne. Czyste, przejrzyste, dokładne i ładnie się prezentujące. Powinno jednak w 1 części więcej się dziać, tak żeby ludzie z niecierpliwością czekali na częśc 2 :) Ot, taka mała rada. Ale i tak z niecierpliwością czekam na 2 część.
|
Cytuj:
Niebędę tego fake'a już uaktualniał, ponieważ miałem już gotowe 2 części następne do wklejenia, a siostra myślała, że to jakieś bajki i to usunęła -.- noob jeden. Ale zachęcam do komentowania mojego nowego fake story! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=40264 |
Gorgi zrobił temat pt' "Usuwanie" tam była podana nazwa programu który pomoże ci odzyskać fejki. Z nazwą na google.pl i pokaż nam co zrobiłeś.
|
To ten faik wogule sie zaczol czy jest taki kroki??????????????????????? :p
|
@up
Fejk? jaki fejk? tu przecież gołe laski były. Ja proponuje czytać cały temat zanim się cokolwiek napisze. |
Takie sobie ale jak zrobisz druga czesc to mysle ze bendzie spoq
Nick: Lilade Loliu Prof: Druid :mag: Lvl: 11 Mlvl: 25+ |
Eee... Ten fake story nie będzie już kontynuowany... Może jeszcze kiedyś... Ale nie teraz. Z pewnego powodu nie mogę go dalej robić -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |