![]() |
/edit/ciach
|
Cytuj:
Regulamin/Profil Użytkownika/Punkt 2 Cytuj:
|
Ja kilikam im bo nie jestem hamski niech sobie forse dostaja :P a że wam szkoda kliknąc ...
|
Mnie wkurza tylko to ze ludzie robia z innych idiotow ... Ja nie mialbym nic przeciwko gdyby to bylo w takiej postaci :
"Jezeli chcesz mi pomoc w THE CRIMS Kliknij tutaj" i tyle a nie jakies "TIBIA BUGI","FREE PACC" itp itd -.- |
Tak wogle to co ci to przeszkadza? Możesz nie klikać, możesz nie wrzucać do swojego podpisu, ale nie żeby odrazu temat ze skargą zakładać...
@up Cytuj:
|
nie wiem o co Ci chodzi, ja w sumie wogóle nie zwracam uwagi na podpisy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi to nie przeszkadza. Ale uważam, że to jest trochę przegięcie jak jakiś biedny Newbie kliknie na „Zdjęcie GM!!!”. I zobaczy na stronie „WAŁ”:/. Ja też nie klikam na linki tak jak Ma3thi robię tzn. najeżdżam myszką na „domyślny” link i widzę, że pisze „blablablathecrims2com”.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja zawsze klikam w the crims albo w kevana xD
Codziennie kazdemu kumplowi wejde na the crims, niech ma te glupie 3$ :) |
Cytuj:
@Topic Była podobna dyskusja i na temat orc Braina... bezcelowa bo i tak będziemy dlaej takie linki umieszczać, a po co to "free gay.com"? Bo wiemy wszyscy, że nooby na to lecą i bardziej to ich rajcuje niż pomaganie w jakieś tam grze ;p. |
Jeśli ktoś ma mózg przewyższający inteligencję przeciętnego kalosza, to będzie wiedział, by nie włazić w podejrzane linki.
Takie linki to zabawa. Przeliterować? Z-A-B-A-W-A. Podać definicję encyklopedyczną? Zabawa, jedna z głównych form (obok pracy i nauki) działalności człowieka, której głównym motywem jest przeżywanie przyjemności związanej z jej wykonywaniem. Podejmowana bezinteresownie i z chęcią. Życzę ci tylko, żebyś złapał CHOCIAŻ TROCHĘ luzu i dystansu do świata. To forum jest równie poważne, co sejm. Przywyknij do tego. Cytuj:
GhostNieudany has eaten 727 brains. Prawda, te 727 idiotów to prawie nic. |
omg... co Ci te linki przeszkadzają... mam linka, że jeśli klikniesz (ty frajerze<dżołk... -.->) to mi pomożesz :P i rzeczywiście :P
to jest gra, więc nie masz się co ekscytować... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A moze poprsotu niech kazdy klika w te podpisy.. wtedy pomaga użytkowniką !! :) Bo jak sie nie myle za to dostaje sie kase? Wtdy pojawi sie wiecej Paac :cup: <lol>:)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |