![]() |
xiądz / informatyk ;p
|
MEnel zawodowy.
|
puszkarz/zamiatacz ulic
Może za kilka lat spotkacie mnie pod kościołem? nazwę sie wtedy młodszy pomocnik w zbiorze dla biednych :P a na serio ładnie spiewam wiec może będe straszył dzieci? a na serio coś koło prezydent lub senator (bez wysokich ambicji) |
Po c***a taki temat?!?!
No dobra: LEKARZ! |
Kaskader, kucharz, operator kamer w telewizji, informatyk(programista może). Ile zarabia ksiądz?
|
Ja chcę zostać LENIEM a w wolnych chwilach GM :D -lol
a tak na serio to lekarzem konkretnie stomatologiem w Anglii a moim skrytym marzeniem jest zostanie redaktorem w CD Action! (chyba nie musze przedstawiać tego czasopisma :P) |
Ehhh... Wiele osob piszacych posty w tym temacie mowi, ze chca byc kims ale nie w Polsce. W pewnym sensie to boli, gdyz chca porzucic ojczyzne. Heh, przyszlosc narodu...
Kim ja bym chcial byc? Psychologiem moze. Moze aktorem, bylbym swietny w roli idioty ;]. |
Ale jesteście zdeterminowani, ja za nic w świecie nie chciał być lekarzem(to jak robrajeanie bomb). Informatyk ale długa droga przede mną :P (Może trafię do Columbia Internet ;])
|
Cytuj:
|
@Shanhaevel
Heh dobre Shanhaevel :) |
@Shanhaevel:
Tak to było w czasach komuny. Tylko jeszcze byli cykliści. Teraz to sie krzyczy naprzemian "Kaczyński to złodziej" albo "Lepper to zwolennik Hitlera" ;] |
obla-przelatywaczem...
|
Raczej Prawnik :)
|
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy. A w cholerę osób zamierza pracować dla państwa...
Poeta, pisarz, w wolnych chwilach. A jako głowna robota - bądź to programowanie, bądź dziennikarstwo... Szkoda, że jeśli nie zwiększy się ilość pracy w Polsce, emigracja będzie jedynym wyjściem. Bo żeby pracować w ojczyźnie legalnie, trzeba będzie mieć szersze plecy niż Pudzianowski. |
@Baron
Na wlasna firme trzeba miec najpierw kapital :) @topic Z zawodu geodeta, z wyksztalcenia murarz/tynkarz/akrobata. W wolnych chwilach spadochroniarz-filozof ;) a tak na powaznie to mam juz 2 zawody, obecnie zarabiam na informatyce a jak sie nic nie zmieni to bede archeologiem. |
Jezeli przyjma mnie do tego LO co skladalem papiery to moze......Siatkarz..... tak tak wlasnie siatkarz ;p WArnuki nawet mam umiejetnosci tez niczego sobie ;p (chwalipieta plx)
|
Ja mam 3 warianty:
-informatyk -ekonomista -archeolog |
meska dziwka dla gejow ;)
nie wiem... sie zobaczy:P chcialem byc informatykiem ale mi przeszlo i obecnie jestem w okresie niezdecydowania w jakiej dziedzinie dalej sie ksztalcic i kim byc w przyszlosci ;) |
Do politiki łatwo jest się dostać, nawet matury nie potrzeba xD .
Co do topicu, Informatyk (Technik Informatyk - ten co składa kompy itp.) Lub Grafik Komputerowy (ale tu już wyższe progi ;( ). |
ja nie wiem kim bede po pzremysleniu ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |