![]() |
0.o PIĘKNE 9+/10 (ostatnie 5)
|
Siekierka - zbyt matowa
Armor - brzydki, wygląda jakby naramiennikami były kamienie, znajdź kogoś kto ma malutką szyje, wielkie bary a w pasie cieniusi, malusi... Przypomina armor jakiegoś superhipermega amerykańskiego majora Chwały co zwalcza zło i jest superhipermegaultra potężny Axe - w miare ładny, ale czegoś w nim brakuje Legsy - brzydkie, zdecydowanie za szerokie, te załamania na nich to zęby czy co ? Miecz - średni, co to za białe kreski ciągnące się od lewej krawędzi do środka ? Polecam pooglądać cieniowanie mieczy a potem samemu pokombinować jak to się rysuje i dopiero rysować. Grafiki są noo słabe, postaraj się bardziej a coś z tego wyjdzie. Nie rób "na szybko", te grafiki wyglądają jakby były właśnie tak robione. Przyłóż się do nich |
@Hallabard:
Dzięki za te minusy:). To mnie jeszcze bardziej zainspirowało do tworzenia grafik. BTW: Proszę o zlecenia dla początkującego w tym temacie dziękuję :) Pozdrawiam Hawk |
ee... szczerze mówiąc to mi się nie podobają, takie ciuciowate (jeśli ktokolwiek wie co to znaczy ;) )
|
@Jackiew
Wydaję mi się, że wiem, o co chodzi:). Postaram się to naprawić a was. Prosiłbym o początkujące zlecenia dla nowicjusza. Pozdrawiam Hawk |
Zlecenie? proste? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zrób mi Angel gold legs :) |
Naprawdę nie jest to trudne dać zlecenie nie :/? co z tego, że oglądasz bądź mężczyzna i daj zlecenie..
@Iriidie http://img283.echo.cx/img283/4305/angellegs7ta.png Na górze są skrzydła ;p |
Świetne!!!!!!! ale chciałam aby były skrzydla no cóż i tak łądne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
co to hammer shield? młotkowa tarcza?!:| do niezlych artow daj jakies fajne nazwy bo to conajmniej dziwne jest;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |