![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale smieszne haha moze tam ci zeszlo z 2 uhy a nie 3bp..
|
heh
co to ma byc ;] w ten sposob moze bijesz m lvl :P ?
|
Nie no QS jak nic:P Gz wykonania tego... widze że było cięzko... dobrze że wszedł ci max hit z ue na twoim lvl:P:) Bo tak to fryty jak nic... mogłeś wziąść jeszcze sorca który by uhował knighta... bo widzę że miał cięzko:P
|
uehauhehu br?? xD
hhaahahaaa dawno sie tak nie usmialem ale filmik z.....ty
|
Xantera rządzi i tyle !!!!!!!!!!!!!
|
Stolar (mroczny elfo) sam masz wodoglowie bo jak byles maly to myles glowe w klopie i sie zaklinowales :D (zart taki). BTW 17h to malo ja znam typa co gra 2 dni bez przerwy. HAIL ALL ADDICTED TO TIBIA!
|
Dzieki wszystkim za kommenty (oczywiscie prosze pisac dalej :D) jak bede mial pomysl to zrobie filmik podobny do tego. Ale narazie nie mam pojecia :/
|
No no
Cytuj:
No no pogdamy jutro w szkole. PS Gomin Sprzedaja chara jutro (środa) dla kompletnego n00ba jego Old nick Master Nika << |
Lol
no nie film zaje***ty XDDDDDDD :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :crusader: btw gz dla blokera :D
|
Muhahahahahahah i TO LUBIE!!!!
Rat Quest ;D Już zaczynam na niego skillować!!! Yeah!! Mogłeś pokazać jakie są angrody w ches...parcelach xD P.S. Troche relaksu też się przyda, a nie tylko hunty, hunty i hunty ;D |
hehe
hehe fajny film naprawde nie miales co robic a te sd to zajefajne :D
|
OMG !!11
Wiekszego przypalu nie widzialem xD Gratz pomyslu masz fantazje xDD |
O ja... ja bym poczekał na 50+ lvl z wykonaniem tego questa... no ale wypadł c- armor to mozna powiedziec ze UHy sie zwróciły... offff... juz myślałem że padniecie :P a tak na serio to GRATZ za pomysł :)
|
gz udanego filmu!
OMG! Wypas filmik! Takich moglo by byc wiecej. Z jajami panowie i panie, z jajami xD
|
OMG najlepszy potwór jakiego zabilem to drago lord ale RAT! nigdy!. Zbieram na studded shielda i kilka bp lmm to moze uda mi sie obic beara.
|
Cytuj:
|
kurde big gratz macie ostrego farta ja tam padłem z qmplem nawet uhnąć się nie zdążyłem :D
|
Hyhy troche szkoda Ue i sd. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |