![]() |
A co do nowych światów, to tibia.pl jest "zatwierdzona strona fanowską o tibii" czy jakos tak :P wiec powinniscie miec jakies przecieki czy serwery beda w tym miechu czy w nastepnym, o date i godzine nie prosze ale skoro je pozaniecie to tez mozecie mi wyslac (na priv oczywiscie :P)
|
Ja chce nowe SERWYYYYYYY!!!!!!!!!
|
Według mnie ma to swoje plusy i minusy. Z jednej strony FACC ma większe szanse na dostanie się na serwer, a z drugiej większe lagi. Poza tym CIPy pozbawiły się części zarobków, bo dużo osób kupuje PACCa dla obejścia kolejki, a tyeraz przy zatłoczonych expowiskach i większym limicie takie obejście traci troche atrakcyjności. Pewnie powiecie, że to tylko 50 osób, ale to zawsze coś...
|
Lipa
Te powiekszenie ilosci graczy na serv jest do bani. Bedzie wiecej ludzi na expowiskach = mniejszy exp dla reszty. Wiecej noobów online :p. Jedynie na tym skorzystaja mc userzy, czy cipom o to chodzilo?! :confused: Miejmy nadzieję, że to nie przełoży terminu wakacyjnego update'u.
|
coś mi sie zdaje że oczywiście, oraz owszem, a tak wogóle to 900-1000 czy 1500 czy to ważne jest i tak już tyle swiatów że limity sie wbijają w soboty koło 20, a tak wogóle to mnie to jeszcze mało obchodzi bo mam pacc
|
nareszcie nie bedem czekall tyle w kolejce bo juz mnie szlak trafial jak bylem 5000 w koljce. A nie mialo byc dzungli w updatee? cos tam o dzungli bylo, jest juz dzungla a jak jest to gdzie.
|
Chyba facce im zaspamowaly maila ~
Tozto udogodnienie dla facc, a dla paccow nawet pogorszenie obecnej sytuacji :o Facc otrzymuje: - latwiejsze wesjcie na server Pacc otrzymuje: - wieksze lagi (100% beda) - wiecej ludzi na expowiskach ... |
Lagi :[
Ehh ..
Caly dzien mam takie lagi :[ I to chyba przez to =' . . . Zeby tylko dzisiaj :o :confused: |
Cytuj:
Czy ty aby przypadkiem nie logowales sie pierwszego dnia powstania tibia ??:> JEzeli o mnie chodzi to sie lekko wnerwie < a raczej dostane nerwicy> poniewaz dzisiaj zamówilem pacca ( na tibia.pl :D ) i czekam na nowy server !! A jak nie bedzie nowego serva to pól wakacji pójdzie sie walic ;( |
Cytuj:
|
I po co oni dodają miejsca na serverach ?Jak jest 700+ osób są lagi,co dopiero będzie na takiej na Securze...
Mi to wisi czy będzie 200 slotów czy 400 bo mam pacca =.= ale z drugiej strony kanion też będzie wiecznie zajęty... |
@Foxium
Rozmawiałem już z jednym z moderatorów tibi.pl i niestety nie jest znana im data ani godzina powstania nowych serwów. A przed rozmową z Nim miałem takie nadzieje ;) |
omg i po co to bylo :( a ja kupilem sobie pacc z nadzieja ze beda nowe swiaty :[
|
Plz NOWE SERWERY !!!!!! :D
|
Ja sie przygotowuje na powstanie serwerów w Lipcu (Amerykański PvP) :)
Mam nadzieje ze niebedzie takich wiadomości jak teraz ! |
Cytuj:
|
To że niewiedomo czy będą serwy to tylko stwierdzenie Raula.. nigdy nie wiadomo czy będą... ale trzeba mieć nadzieje że w końcu powstaną <plx>
|
!!!!!!!!! Grrrr
Niech tylko te ****** CIPy sprobuja nie zrobic serwa w tym miesiacu to pojade tam i *********** wszystko - Specjalnie pacca kupowalem X( :(
A co do powiekszenia limitu miejsc to kompletna bzdura, juz bez tego mamy ogromne lagi :( ;( |
hehe
więcej osób na test servie :p ale lipa teraz to dopiero bedą expowiska zajęte |
;( ;( Ja uwazam ze to durny pomysl zeby podwyzszac limit w ogole powiniec byc zmniejszony do 500-600 X( X( wyslalem kase wczoraj ale pacca nie otrzymalem na pewno mnie nie zawiedziecie ale jezeli nie ma nowych serwow to lipa troche :confused: :confused:
czekam na pacca ponad 35 godzin i nic ;( ;( ;( no i ten co chcial kupic pacca za 1k to jest zabawny. to tak jak bym ci powiedzial ze sprzedam ci cala polske za 50 zl hahahaha dobre dobre |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |