![]() |
Blablabla 7stron gadania a gdzie ss,y?
|
A ten loot z demonow to moze byc fake.
Tzn nie fake ale cos w tym stylu. Wilaggio mogl miec na sobie E Plate, G Legs i reszte. Kolega mogl mu dac swojego C seta a Wil wystawil swoj set ;) Nic nie stwirdzam to tylko przypuszczenia. Mysle tak poniewaz w 2 osoby to z doba + huntowania na taki loot jest. |
Royal De'Van i EvlTb mają racje
1. Kłamiesz z huntami (hero i dragyy) 2. Nie moga występowac 3 Yetii na raz... 3. Nie jesteś miły (żebyś mi pomógł musiałem dać ci 2,5k! a to bp uh co nie? ;) ) |
Kickbo jakbyś udostepnił tu twój album na photobuckecie (chyba) to by była zadyma =D :D:D, ale wiem że to prywatny album.
|
Ten loot z hero pewnie sam zaniosłeś bo nie miałeś dac innych scrrenów
A ten domek to chiba nie jest twój tylko jest to gh i inni trzymaja tam itemki :D :D :D :D :D :D I co juz nie wklejasz ss-ów zdołowałeś sie tekstami De'vana? :D :D |
Parodia...
Wiekszosc tego forum to jakies gowniaze... Jak tylko pojawia sie screeny ludzi z wysokimi lvl'ami to juz ich jada bo zazdroszcza i wiedza ze nigdy takiego nie beda mieli... Screeny nice nice;] |
Cytuj:
Juz sie tak nie popisuj i nie mow ze nie bedziesz plakal, nie udawaj takiego twardego. Napewno sie wqrwiles chociaz tyci tyci, nie wiem po co starasz sie udowodnic innym jaki ty jestes wspanialy i dobry(sorki moze jestes dla ziomow z Bydgoszczy sry z osiedla) |
Post Super Dawaj wiencej .....
Mam nadzieje ze nie spoczniesz na laurach ;p Oby tak dalej zycze powodzenia xD Name:Cryn Tidain Sex:male Profession:Knight Level: 28 Skillz: 82/82 i rosna ;p M Level:5 (10 % i 6 ;pp ) World: Pythera Pozdro dla mojego Tatusia Etelka Gleus-a ;D |
Nie wiem jak wy, ale ja to tu ssQw żadnych nie widze :p może mam cóś zwalonego w Mozilli jak są to sorki
|
Nic nie masz zwalonego , poprostu Wil~ wkleja ssy na pierwsza strone.
|
:cup: :D :cup: !!B-I-G G-R-A-T-Z!! :cup: :D :cup:
|
No co ty nie powiesz.. o.O
|
@up
Hmm on nie zaczal tej niby "klótni" i postacia z tego co wiem to ciagle gra ten sam ;) @Kickbo Huntuje mnie jedna osoba ;) wiesz o kogo mi chodzi. A co do twojego pytania o rozejm to czemu nie , nigdy sam nie szukam zaczepki ale poprostu chce tylko poweidziec ze wkurzylem sie tym ze padlem przez to ze jakis Dragman kogos zabil ;) We must talk in tibia about my hunt man ;) |
Will, nie ma sensu zamieszczac tu czegokolwiek, na tym forum 95% ludzi to nooby i dzieci,ktore nic nie wiedza a mysla ze sa bogami ;) lepiej wrzuc cos ciekawego na tibia.de :*
|
@Masakrowiec
Dostaniemy film jak Kiperlana znow padl? ;) |
Cytuj:
Never~ To forum jest pełne dzieci, niedowiarków i cwaniaczków. Naprawde załosne. Kazdy kto pisze "to nie mozliwe bla bla bla, on cos dolozyl" jest na maxa skretynialym idiotom i noobem ktory cale zycie spedzil ***iac roty w zad. Nooby, zebym mogl to bym was wszystkich powycinal, jestescie gorsi od bR. Dziekujcie CIP'om za skullsystem! -.-' |
Cytuj:
Stary nie 95% , uważaj na słowa , pomyśl jak ludzie którzy nie są nOObami mogli się poczuć ze ich tak nazwałeś , ja wiem ze tu dużo nOObów jest ale zachowałem to dla siebie ,jak kiedys pokazywalem screeny mojego 63 pallka z dl huntów itd.mówili ze nudne i widzialem lepsze noty w temacie 9 knighta ale cóż .. tak już widocznie musi być .. |
@Masakrowiec
...ffs, juz Ci lepiej? @Draconis Nie bierz tego do serca ;) |
dobra qrwa mac, proponuje wypieprzyc wszystkie zbedne klotnie i l4m3 komentarze, a Willagio niech wrzuci nowe foty : ) i wszyscy, ktorzy dalej beda pierdzielic o jakichs glupotach, zamiast komentowac foty, to jakies ostrzezenie? w koncu po cos ten regulamin jest -.-
co do zdjec, bardzo mi sie podobaja ; > wrzucaj wiecej, nie przejmuj sie reszta.... najwyrazniej albo jak juz ktos powiedzial sa noobami, albo Ci zazdroszcza, albo c*** wie co jeszcze... anyway, wrzuci wiecej ; > |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |