![]() |
Hmmmm..... no ja czasami też mam wielki wstyd przyznać sie że jestem polakiem ale tylko z jednego powodu nie z powodu kraju tylko polskich gracz prawie codziennie widze jakiegos kolesia z bardzo fajnym nickiem takim jak "wal grzyba" i nie wiem co ten gracz chcial przez to pokazać. A co do br to przyznam że rozmawiam z brazylijczykami i musze powiedzieć że nie wszyscy to nOOby a bardzo fajni ludzie tak samo z swe
|
Zapewne wszyscy na tym ss są newbie ... ale zdarzają się wyjątki.
najlepsze jest kiedy próbują thiefować ff + df |
Jak widze ludzi UP... to mysle ze regulamin niektorych tu nie dotyczy (10 znakow)...
Topic: wyrąb extra iście :P to my polacy -.^ |
:flaga_pl:
|
Wyglada to jak gay party :p :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg zbiór lowlevelowych polaków w większości niestety nupów np.Ej Kozacz~, Cihyy,Undead Magic Menda, Piert co w tym ciekawego i zabawnego? Dla mnie to żenada.
|
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
|
Wy to wszyscy rasiści jestescie... znam wielu Polaków którzy są spox, tak samo jak brazylijczyków, albo szwedów... nie wiem czemu tibia ogranicza sie do "pl, br, swe, ger". Takie małe Hitlery...
|
No coz, lepsze zdjecie by bylo z placu w Warszawie podczas niedawnego marszu :P Hehe ja wiem dla mnie ten temat jakis taki nijaki ;]
|
Ludzie, po co sobie posty nabijacie, wstawiając samą flagę Polski?
Co przez to chceliście pokazać? Topic: Jestem bardzo ciekawy, jak zebraliście się do tego zdjęcia... Pewnie tak, jak powiedział Dabek... |
Heh tak jak wyzej ....jakis nijaki
|
Hehe :D. Że też nie macie co robić, tylko zbierać się i (co jak co) czas marnować na takie fotki, o których i tak za 24h nikt pamiętać nie będzie :).
|
Aff
Za***iste! Po prostu ekstra! Kocham ten idiotyczny tibijski rasizm! Tibia jest tibią, nie ma tu miejsca na nacje i rasizm!
:flaga_pl: :glupek: :ban: |
Cytuj:
|
:flaga_pl: hehe
|
Nudzi wam się?? :p
Ja tam bym nie tracil czasu zeby robic jakies beznadziejne zdjecia wklej coś z wojny POL vs SWE/BR a bedzie luzik :evul: |
Cytuj:
najs fotka... polska czasem rox.. nie zawsze |
ladne ss'y
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |