![]() |
No dobra..... Narysuj mi demona. Najlepiej nie taki tibijski, jakiś okropny, przerażający, takiz długimi szponami i z dymem wydobywającym się z jamy ustnej albo tylnej :D. Reszta - kolor, rozmiar, sylwetka - to pozostawiam tobie. :)
|
Siemka ;) Chciałbym Cie prosic o zrobienie sygnaturki 500x500. Chciałbym zeby sie w nim znajdowało jakis widok podwodnego swiata ( atlantyda czy cos w tym rodzaju) Na tym rysunku miałbym prosbe tez jakbys mogł napisac:
Edi SeaSide & Aqua ps. styl w jakim napiszesz to co ma byc na rysunku zalezy juz tylko od ciebie :] zdam sie na twoje doswiadczenie;) Z góry dzięki i pozdrawiam. |
Moahaha, to ja ci dam wyzwanie : )
Zrob mi Gordona Freemana (goscia z Half Life jesli ktos nie wie) stojacego na Zombie (takiego zwyklego z HL 2) i strzelajacego mu w glowe z maszynowki :P Reszte sam wybierz (rozmiar itp) a jesli juz to 500x500 :) |
To może skoro ci się nudzi, to mi do gierki chcesz coś porysować?
Jakieś potworki (64x64, gif, z przezroczystoscia) czy lokacje (250x250, GIF/JPG) ewentualnie itemy (24x24, ale widze, ze nie chce ci sie bawic w pixel arty) czy cos? Ewentualnie jakies obrazki do manuali czy genesisow? Jak by co, to zapraszam na www.palurin.pl -> forum :) |
WTF ?!
Look at Date You morons !!! FFS P.S. Lol... Ale sie usmialem... (nadal sie smieje )... Popatrzcie na date ostatniego posta (... czyli omincie te 3 posty nad tym...) LoL :D |
EJ! A GDZIE MÓJ KARTOFEL!!!1 Nup!!11
|
500x500 kulejacy zul ktory podaza do spozywczaka :P
|
Nie wiem....Robisz to...?
Jak tak to zrób mi 2 wilki. Jeden nich leży z raną na brzuchu a drugi niech siedzii z mordą w górze jakby wył.Lokacja las, jak ci się uda ujmij pełnię. 350x350 Please! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |