![]() |
ehhh...
Postaram się dopracowa nastepna przygode ;)
narazie w robieniu fake nie mam wprawy :baby: ale caly czas sie staram :blazen: apropo: ,,Ten nie popełnia błędów ten nic nie robi" :evul: hmmm... kontynuowac storry lolka czy zrobi inne storry? |
LOOOOOOL... 3 rysunek wymiata :P
Dość ciekawe, troche niedoróbek i jest to troche "paintowskie"... Dlatego pomysł 8/10, wykonanie 6/10 ;) Czekam na ciąg dalszy.. Pozdro.. |
Chlopie najpierw wez sie za przeczytanie slownika ortograficznego, bo przez twoja ortografie te fake sa beznadziejne !
|
Super!!
Fajny fai'k.Tylko mam jedno zastrzezenie co do tych slimow :P
Ocena:8-/10 PS:Fabuła i reszta faaajna :cup: Rob wiencej. |
Widziałem dużo lepszych fake'ów ale że sam nie potrafie zrobić pożądnych masz + :]
|
Eh chlopie... Raczej cienizna... :/ Poćwicz jeszcze troszkę!
|
A mi sie podobalo, moze wykonanie wyglada na szybka prace ale zato bardzo zabawna fabula :D PLX MORE
|
Popusciles lekko wodze wyobraznie. Efekty typu laser, powiekszone "gluty", macki kompletnie ci nie wyszly. Proboj dalej, wkoncu dojdziesz do czegos lepszego.
|
Nie no spox....troszke zle wykonane ale rob dalsze czesci...tylko postaraj sie troche lepiej wykonac ok? B) B)
|
moja ocena to: 4/10
|
Troszke niedopracowane 4/10
|
Powiem jedno
Było COOL!!!! 8o 8o
rub tak dalej :baby: Ocena : 9/10 Pozdro ;) |
Hmmm...
mistrzostwo to to nie jest(mało powiedziane?)widziałem wiele lepszych rzeczy, ale... wiedziałem gorsze ja ogulnie lubie czytać fake story więc rób dalej. może ja też spróbuje robić fake. |
no takie sobie nie wiem raczej slabe, ale dlugie przynajmniej nie uzywaj tak masowo tych paintowych opcji np brokat czy pedzel bo to nie pasuje do grafy tibijskiej i psuje efekt(mam namysli to zielone) daje ci 4/10 zebys robil dalej ;)
|
looz
"nie ufaj maffi plx" nawet nawet...
nie podobaly mie sie powiekszone pixele mieczow a tak to nawet spoko. Rób dalej :P |
takie sobie nic do tego nie mam cos w stylu 4/10
|
co to mialo oznaczac
pomysl:6/10 wykonanie:4/10 bo to co wklejales to bylo okropne i postacie bez nikow :baby: |
Wprawdzie nie można ocenić wykonania 10/10 ale dla mnie wykonanie nie jest najważniejsze. Liczy się pomysł :P. 8/10
|
usmialem sie :D niezle tylko troche nie dopracowane ale dobry pomysl. rob dalej ;)
|
Pomysł dobry tylko wykonanie kiepskie 5/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |