![]() |
Ja i tak w ciebie wierzę!!!
Niby tak, Gremlin, ale co z tego? Chce gość robić, niech robi, to wolny kraj przecież :flaga_pl: ! A tak osobiście, to szczerze życzę ci powodzenia, bo może zachęcisz innych polskich programistów swoim sukcesem, a oni zrobią coś, co będzie np. konkurencją dla Tibii czy Runescape'a... :] A poza tym chcę pograć w tą twoją gierkę! :D
|
Mam nadzieje, że ci się uda, jeśli chcesz to rób.
|
Cytuj:
Co do pomyslu...Jak wspominal Gremlin czeka cie mnostwo czasu ciezkiej pracy i mnostwo nerwow. Jesli dobrze pamietam tibie tworzono 2 lata zanim wpuszczono pierwszego testera. Anyway, jak skonczysz a ja dalej bede w tym temacie siedzial chetnie zagram w cos nowego :) |
Noto życze powodzenia... Szczerze w Ciebie wierze :D:D
Jak bedzie już działał to ja jestem chętny żeby go przetestować:) hehe @up... To jest twoj kolejny post który nie wnosi nic do tematu -.- |
Wiecie co, wstydzcie sie go tak obrażać, może chłopak ma talent i umie go wykorzystac w przeciwienstwie do WAS!!!
@ Jagoodek: a co do ciebie do wierze z calych sil. ej, a moglbys mi przeslac albo podac stronki tych gier ktore juz zrobiłes?? bo bym sobie ciupnol :) ja powiem ci ze sie nie bawie w tworzenie gier, zostawiam to profesjonalistom, ale moze ty jestes jednym z nich i ci sie uda. ps. a jak ktos bedzie jechal po ciebie to sie nie przejmuj (glupiemu przytaknij i rob swoje) |
Erm... nim nie obejrze wersji beta gry, lub chociaż malutkiego screena, ni "scenopis" gry nie powiedział mi wiele, jest tylko wzmianka o 5 vocach i programie do tworzenia gry... :S... ale pal Cie licho ! Życzę ci powodzenia, nie zrażaj się pierwszymi porażkami... ;) I lepiej nie pracuj nad grą samodzielnie, bo się nie wyrobisz jak ci wyjdzie...
@ Gremlin A tak BTW to ten rzekomy 1 metr kwadratowy to jest 1 kratka 36x36 ? I czy wliczyłeś w te 300 tys. "metrow kw." wodę? Tak się pytam bo akcydentalnie mnie to ciekawi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |