![]() |
Cytuj:
Przyznaje ci racje. Ale ta ocena według mnie troche za surowa ja mu dam 7+/10 |
Mi sie nie podoba za bardzo, nieciekawe, krzywo powklejane...
Ale gratz, że wykożystałeś temat "Pomoc dla nowych fake'owców"!!! |
Cienkie to cienkie.Nic ciekawego a wykonanie -- (no comment) :(
|
Fabula 0\10 ,wykonanie 1\10 [kazdy moze sobie powklejac postacie z sprite ,tlo z tematu "pomoc dla nowych fakowcow" i dodac text z programu -.-]
BTW. Bohater sie pisze przez samo "h" |
poprawne napiosy powinny byc takie
<name> says: blablabla |
Fake średni mogłeś jakos te imiona 'ludzi' powymyślać.Kiepska sceneria bez żadnych urozmaiceń ten "pokuj" "nienajomego" też nic specjalnego tylko zwyczajna pogdłoga;/;/;/;/;/;.
|
No masz źle zrobione napisy... I monotonna scenografia... Po za tym superek! ;)
|
Fake zrobione by Converter YAYUUU. Podoba mi się nawet za źle powklejane słowa. Rób dalej.
|
Fake kiepski, popracuj nad ortografią (Oerta Ty też - pisze się bohater, w Twoim temacie ortografia wręcz powala BTW), ale skoro to Twoja pierwsza praca to życzę powodzenia przy następnych
|
Krotko i zwiezle....
To nie jest porzadny Fake pomysl: 5/10 (jestem ivul i zapanuje nad swiatem) wykonanie: 5/10 (pare kratek powwalanych i tak jakby wszystko bylo w jednym miejscu jak wczesniej kolega powiedzial) |
Cytuj:
bochater sie pisze przez samo h... |
ekhm moim skromnym zdaniem..:
-stara trawa -żle powklejane -biały qutfit -nuda -ortografia -bez fabuły plusy +za to że się starasz.. ocena: 2/10 |
A zobaczyc, ze fake z 2005 jest to nie laska..
|
xD
Czasami zapomnienie o shifcie daje zabawne konsekwencje ^^ BTW NIECH NIKT NIE KOMENTUJE!! ZARAZ POLECI RAPORT!!! |
No w sumie się nie napracowałeś. Poza tym, nie wiem co to bochater, ale to już mi wyjaśniłeś ;]
|
@up
Czy ty naprawde jestes tak slepy, ze nawet nie przeczytasz ostatniego posta? Raport juz poszedl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |