![]() |
@topic
To "bezpiecznych" znaczy "z dala od pk?" :D |
No ja wlasnie wychodze do szkoly po swiadectwo (2 kl liceum)
|
Ja też wszystkim życzę zarąbistych wakacji
|
Cytuj:
|
Dzieki
Dzieki, narescie wakacje :) Wiecej czasu na tibie :p Swiadectwo bede mial o 10.30, WSZYSTKIEGO NJALEPSZEGO Z OKAZJI WAKACJI [narescie]
@edit: Cytuj:
|
Ja ide na 10:30 więc mam troche czasu, aby posiedzieć przed kompem :)
Dzieki i życze tego samego ! ... i oczywiście udanych wakacji wszystkim ludzikom uzależnionym od TIBI :) ....żeby przynajmniej wyszli na podwórko....(wiem to po sobie xD) ...to ostatni dzień w gimnazjum, przenosze sie do liceum :D ...trzeba w ostatni dzień jakiś melanżyk skręcić. |
jest dopiero 8:05 wiec swiadectwa jeszcze nie mam:P zreszta i tak go nie dostane bo mam poprawke z matmy w sierpniu:D
|
Cytuj:
|
Dobo oblewal wczesniej ode mnie :<
Ale za to ja pilem z innej okazji, ha! :} |
Cytuj:
Za zyczenia serdecznie dziekuje, dolaczam sie i wzajemnie. |
thx :P
Haha widze , że tibia.pl nigdy nieśpi bo już tyle postów nabite :D. JA niedługo wychodze po świadectwo (te bżydkie :P) niechciało mi sie uczyć w tym roku ;d.
|
Ja mam jeszcze chwilkę czasu, ale też życzę wszystkim wesołych i bezpiecznych wakacji. :)
PS: A ja jutro mam imprezke :) |
A ja teraz będę chodził do gimnazjum, do szkoły mam na 9:30 =d
Wszystkim życzę udanych i wesołych wakacji.! |
ja dopiero wychodze ;D
|
Dzienki!!!
Dzienki ale rozdanie swiadectw bede mial dopiero o 9.30 W zwiazku z tym powinniscie zafundowac wszystkim po paccu :D oczywiscie zartuje do uslyszenia :cup:
|
Ja mam na 10:00 do szkoły, o 8:30-40 wychodze bo niechce się spóźnić xD <lol>
|
Z góry dzięki , wzajemnie życze wspaniałych WAKACJI :D :D
|
Dzięki wielkie :D
Ja za pół godziny lece po świadectwo :( nie jest dobre, ani złe (średnia 4.6). Pozdrowienia dla Tibia.pl
|
Przed szkołą oczywiście na fajka trzeba isc =d, za 3 min wychodze.
A co do średniej to chyba 2,57 czy coś takiego, z ledwością zdaje =( |
Jejciu a jaktak kocham szkołę!!! Mam średnią 6.1 i się nie mogę nowego roku szkolnego doczekać! Znów te wspaniałe klasówki, kartkówki i co naważniejsze konkursy międzynarodowe. JEstem od 2 lat najlepszą uczennicą w szkole i mam nadzieję, że będzie tak również w klasie 3 gimnazjum.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |