Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nooby na Securze... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39538)

pivope 26-06-2005 00:14

gdybys od poczatku ogladal uwaznie film to bys zobaczyl ze ma skile takie jak w statsach a po zalozeniu ringa ma wieszke wydaje mi sie ze urodziles sie przez buga ;( bardzo mi przykro z tego powodu

Mozobun on Secura!!! 26-06-2005 10:13

...

No to jak mowisz ze miales buga i z ringiem czy bez ringa masz 97 skila to ok.... B)

pivope 26-06-2005 10:30

hehehe :D jak bedzie mi sie chcialo to potem wstawie jak kolejne nooby nam zabraly demony oczywiscie secura i h-lv

cren 26-06-2005 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
Znam Zasady pewnie lepiej od ciebie ale Dobra :)
Btw. Lmao Co do Buga W jego Skillach ... Jakbys nie wiedzial Jak sie zaklada Sword Ringa to dodaje do Skilla.. B) B)

Stary ty mi nie mow nic o skillach, bo co do tego to wiem lepiej. U mnie nawet bez ringa mial mial 97 o.0. Poki co to pewnie mialem buga, ale czy z ringiem, czy bez mial 97.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
gdybys od poczatku ogladal uwaznie film to bys zobaczyl ze ma skile takie jak w statsach a po zalozeniu ringa ma wieszke wydaje mi sie ze urodziles sie przez buga ;( bardzo mi przykro z tego powodu

Co do mojego urodzenia to sie odpi****l. obrazam Cie? - Nie, wiec sie odwal.
Mozobun to samo.

Sir Emilio 26-06-2005 11:10

no wiec czyms se zaslurzyl
watpie zeby ludzie typu Bysiu przeszkadzali sobie od tak sobie...

TyMoN Of secura 26-06-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
no wiec czyms se zaslurzyl
watpie zeby ludzie typu Bysiu przeszkadzali sobie od tak sobie...

Co do Bysia to ja wole sie nie odzywac to jest "kolega" Lucka ale jak bylo widac olał go ...

hide 26-06-2005 18:47

@raziel1992 [czy jakoś tak..]
Sonek [40 lvl 80 mlvl] to drugi char jakiegoś 100+ [i to duzy plus do 100] który chyba ma zamiar zdobyć najwyższy mlvl... nie jedzie na macro bo szkoda by bylo knighta, tylko chla niewiarygodne ileści mana fluidów...
Morał: "nie grasz na Securze --> nie wiesz --> nie odzywaj się"

TyMoN Of secura 26-06-2005 23:26

Up Plx Niech Kazdy Zobaczy ten Film... ;)

pivope 27-06-2005 10:07

jak bedziecieie chcielii to moge zaraz walnac tu film z demon hunta jak jakies nooby na 100+ sie *******aja kradna expa blokuja blokera i kradna loota tak jest tylko na secura :)

POLSKA THE BEST 27-06-2005 11:15

poprostu smieszne

moze i don huziumuziu niewiem jak tam sie zwie kradnie mu loot i expa ale niech Lucefer troche poczeka to przestana "moze" kiedys im to sie znudzi napewno :p

Heliwurab 27-06-2005 11:33

pivope.. wiesz co? ten filmik juz jest na forum i pewno większość juz go zauważyła.. nie musisz się puszyć że go możesz dać.. bo on i tak był tu już wczoraj.. herosie [chociaż, mogę się mylić.. ale raczej nie :evul: ]

Malutki Palladino 27-06-2005 15:37

Wiekszych noobkow to chyba nie widzialem O.o i do tego 123 ek. Ale co on im takiego zrobil??

TyMoN Of secura 28-06-2005 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malutki Palladino
Wiekszych noobkow to chyba nie widzialem O.o i do tego 123 ek. Ale co on im takiego zrobil??

Zrobil im to ze duzo gra itd zawsze jest pierwszy na all respach i to ich w****ia....

Logo 28-06-2005 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux

" Jezyk Polska Byc Bardzo Latwa "
Jak mogl Cie haknac? Dales mu passy?
Moze wyskoczyly mu passy jak mu na battle wszedles?
Ludzie zastanowcie sie co piszecie, to forum schodzi na psy a nie Secura.
" Jezeli Juz Dawno Nie Zeszlo "

pivope 28-06-2005 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
" Jezyk Polska Byc Bardzo Latwa "
Jak mogl Cie haknac? Dales mu passy?
Moze wyskoczyly mu passy jak mu na battle wszedles?
Ludzie zastanowcie sie co piszecie, to forum schodzi na psy a nie Secura.
" Jezeli Juz Dawno Nie Zeszlo "

po1- Gdybys byl mondrzejszy to bys wiedzial ze ludzie nietlyko hakuja jak maja passy istnieje takie cos jak dobry keylogger .. niekazdego keyloggera wykryje anty.vir
po2- kazdy robi jakies bledy ja np niepatrze na to bo mnie to 1 slowem *******i :) wiec sram na to co ty otym myslisz ;]
@heliwurab
nie ostatnio niebylo tego filmu :0 byl jakies 3 miechy temu :P ale bylo malo postow jak dobrze pamietam to bylo przy tym napisane ze h-lv na secura to nooby :P szkoda ze to non-pvp hihihi :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.