![]() |
gdybys od poczatku ogladal uwaznie film to bys zobaczyl ze ma skile takie jak w statsach a po zalozeniu ringa ma wieszke wydaje mi sie ze urodziles sie przez buga ;( bardzo mi przykro z tego powodu
|
...
No to jak mowisz ze miales buga i z ringiem czy bez ringa masz 97 skila to ok.... B)
|
hehehe :D jak bedzie mi sie chcialo to potem wstawie jak kolejne nooby nam zabraly demony oczywiscie secura i h-lv
|
Cytuj:
Cytuj:
Mozobun to samo. |
no wiec czyms se zaslurzyl
watpie zeby ludzie typu Bysiu przeszkadzali sobie od tak sobie... |
Cytuj:
Co do Bysia to ja wole sie nie odzywac to jest "kolega" Lucka ale jak bylo widac olał go ... |
@raziel1992 [czy jakoś tak..]
Sonek [40 lvl 80 mlvl] to drugi char jakiegoś 100+ [i to duzy plus do 100] który chyba ma zamiar zdobyć najwyższy mlvl... nie jedzie na macro bo szkoda by bylo knighta, tylko chla niewiarygodne ileści mana fluidów... Morał: "nie grasz na Securze --> nie wiesz --> nie odzywaj się" |
Up Plx Niech Kazdy Zobaczy ten Film... ;)
|
jak bedziecieie chcielii to moge zaraz walnac tu film z demon hunta jak jakies nooby na 100+ sie *******aja kradna expa blokuja blokera i kradna loota tak jest tylko na secura :)
|
poprostu smieszne
moze i don huziumuziu niewiem jak tam sie zwie kradnie mu loot i expa ale niech Lucefer troche poczeka to przestana "moze" kiedys im to sie znudzi napewno :p
|
pivope.. wiesz co? ten filmik juz jest na forum i pewno większość juz go zauważyła.. nie musisz się puszyć że go możesz dać.. bo on i tak był tu już wczoraj.. herosie [chociaż, mogę się mylić.. ale raczej nie :evul: ]
|
Wiekszych noobkow to chyba nie widzialem O.o i do tego 123 ek. Ale co on im takiego zrobil??
|
Cytuj:
Zrobil im to ze duzo gra itd zawsze jest pierwszy na all respach i to ich w****ia.... |
Cytuj:
Jak mogl Cie haknac? Dales mu passy? Moze wyskoczyly mu passy jak mu na battle wszedles? Ludzie zastanowcie sie co piszecie, to forum schodzi na psy a nie Secura. " Jezeli Juz Dawno Nie Zeszlo " |
Cytuj:
po2- kazdy robi jakies bledy ja np niepatrze na to bo mnie to 1 slowem *******i :) wiec sram na to co ty otym myslisz ;] @heliwurab nie ostatnio niebylo tego filmu :0 byl jakies 3 miechy temu :P ale bylo malo postow jak dobrze pamietam to bylo przy tym napisane ze h-lv na secura to nooby :P szkoda ze to non-pvp hihihi :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |