![]() |
Cholera...
Obrzygałem monitor i mnie zbiera znowu... Fuuuj?! OKROPNE! |
Omg!!!
LoL człowieku nie pchaj się lepeij do fejkow.
|
jezu ludzie...on najprawdopodobniej jaja sobie z was robi (ja tez sie smieje ze sie na to nabieracie..plx don't kill me)
stary pomysl na robienie fejkoof aby wkurzyc ludzi juz byl...np. master fejkow :D doprowadzaj do wscieklosci w swoj oryginalny sposob.... piekne klatki :D |
Aaaaaaaa!!!, nie cierpie tego!!
KTURY |
Matko Boska Częstochowska... troszke popracuj;)
|
BŁĄd
Znalazłem błąd może inni nie zauważyli otuż tam gdzie wkleileś thunder hammera w eq zapomniałeś wymazać serpent sworda i thunder hammer leży na serpent swordzie i wystaje czubek serpenta...
|
Cytuj:
|
Jedne słowo:Bezsensowne
|
eee.... beznadziejne
|
TO JEST DO DUPY! w ogole wszystko brzydko podpisane ,zle powklejane eq (pod thunder hammerem widac reke :DDDD) przypatrcie sie uwaznie :)
Ogolem:To w ogole nie powinno ujrzec swiatla dziennego |
Wszyscy mówia, ze beznadzieja
Mi sie nawet podoba (ale tylko to, ze mial dobre checi). Reszta ...... "mamo ratuj" (sam chcial).
|
lol :/
Chciales abym byl szczery.../ to jest brzydkie,niesterannie zrobione...,nho i ten Paint... znajdz jakis lepszy program bo z Paintem daleko nie zajdzież :D:D
Jankes... |
Podam tylko ocenę bo niechce mi sie czas marnować na du***** fake'i.
Moja ocena to: -200/10 |
SUUUUUPERRR fuck'i DAJ WIECEJ LPZLPXLPLPLXPLPXLPXLPXLPXL !!111!!!!!1! moroeoemrome plZLZPLZPLZLPZZ!!!!!111!!11111!1
Tak w ogóle to co to właściwie jest. Dwie minuty roboty. Ty w ogóle wiesz, co to jest fake? |
ech nie chce mi sie nawet komentować takiej zenady -.-
|
:( stać i płakać!
|
On to musial robic dla pompy bo nei moge uwierzyc ze to mial byc prawdiwy feJk
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |