![]() |
Jeżeli Magus wlepił Ci karniaki to ja też poprosze , bo umieściłęm ten film pare tygodni temu ale moj temat został usunięty a punktów nie dostałem -.- Hail moderator
|
NIE moge!
Nie prszypuszczalem nawe że są tacy ludzie.
Łańcuch na jaja i do kamieniołomu za**** |
@2up
Rózni są moderatorzy... Niektórzy dają punkty, niektórzy nie... Raz jeden za zadługi podpis dostałem 6 pkt. a drugi raz tylko mi kazał zmienić |
No niech mi moderator da bana jeszcze tylko 3 warningi po 1 punkcie i na 60 dni wole poswiecic punkty dla zwierzat ! =) jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca :< nic nie zaszkodzi ze to nie jest o Tibii i wiem ze polowa tego forum nic nie widzi poza Tibia
|
****a mac....
****a mac najchetniej to ja bym im tak zrobil... To co oni robia nie ma okreslenia c***e ***ane ****a. Pozabijac c***ow...
>Sory za przeklenstwa ale nie wytrzymalem< |
o ile sie nie myle jest to forum o tibii, a ten dzial to filmy z tibii..
nie mowie ze nie jest to straszny film i, ze jestem az tak nieczuly ze nie obchdozi mnie los tych stworzen, lecz powinno byc to predzej w dziale OWION nish tutaj, i wydaje mi sie ze przeniesienie tego tematu bylo by dobrym wyjsciem. |
A ja prosil bym zeby tu to zostalo bo pOLOWA NIE ZAGLADA NA NIC WIECEJ OPROCZ fake'ow zdjec i filmow
|
Z początku chcialem cię nabluzgać że taki temat do filmów tibijskich dajesz...ale jak obejrzałem to tego s****iela, po***ańca, ***usa, popierzonego debila, c***owatego dręczyciela zwierząt chciałem na***ać tak jak on skrzywdził zwierzęta...:( Niemal że się poryczałem, choc nie powinienem ;( Całego filmu nie obejrzałem bo jak obciął im żywcem nogi...to po prostu...trudno to opisać. Brawo, może ten film wywoła jakieś reakcje u różnych fundacji itp.
@offtopic sorry za nadużycie autocenzury ale...krew mnie zalewa @Tytuł tematu Takich ludzi powinno sie smażyc żywcem, wykastrować, obciac nogi, rece, pozbawić go fiuta itp.... |
Cytuj:
|
ja słysze sam dzwięk ale to chyba dobrze bo nie ejstem pewnien czy chciałbym obejrzeć ten film .......
|
Jak włączyć ten filmik :S ?
|
nie wiem co napisac najchetenie teraz bym s****ial tych ***ow na filmie :( X(
to jest nie ludzkie X( :( X( :( |
Grrrr...
Ja jestem wyjątkowo wrażliwy na zwierzęta. Wyłaczyłem film już po trzaskaniu o ziemie. Takich ludzi sie powinno powybijać i nie powinno im sie ucinać rąk tylko rzucać nimi jak oni rzucali tymi zwierzętami. X(
|
Wytrzymalem 50 sekund i sie caly trzense.To przesada!Jak tak można ,ludzie bez litości.
|
Takiego c**la je**nego co się tak znęca na tymi zwierzętami to wziąć tylko i wykastrować poobcinać ręce i nogi do piachu z hamem!!!!!!!!!!
|
Ludzie to jednak najgorsze bestie -,-
o żesz ****a mać-,-.. Jaki s****iel ja *******e!!! Takich ludzi to na golasa miodem wysmarować i powiesić na rękach na drzewie, tak żeby koniuszki stóp dotykały ziemi.... Niehc go robale żywcem zeżrą...
Zaraz usunąłem ten film żebym go już nie obejżał bo ****a niedobrze mi.... P.S. Skąd żeś to wyrwał??? O,O O takie coś chyba nie jest łatwo... |
Co za popier.... ludzie na tym filmie o kur.......!!!!!!!!!
|
Wstrząsające ....... najgorsze jest to , że ci ludzie nic sobie z tego nie robią , zabijają zwierzęta jakby robili sobie kanapki , normalka dla nich . Nie mają sumienia ... Widocznie w ich kulturze , takie coś to normalka ...... Cóż biedne zwierzęta giną aby Kasiaste szmaty typu Jenifer Lopez mogły sie ubrać w ładne futro .... Obejrzałem cały film , choć gdy zobaczyłem jak facet staje na szopa (?) i go przygniata , a to biedne zwierze wciąż oddcyha , myślałem , że rozniose monitor . Radze nie oglądać ... dla ludzi o słabych nerwach.
|
...
Jak można być takim człowiekiem co żywcem zdziera skure ze zwierzęcia, które czuje i dalej żyje... Przecież to nieludzkie. Ja jak bym takie coś wogóle gdzieś na Rl zobaczył to bym po nocach spać nie mógł, a jak wogóle taki człowiek "działa" co sam morduje takie małe zwierzątka... Czy aby nie zjada go sumienie?? :(
|
natknolem sie na to na Tibia.gery.pl :P autor (tego filmu ) to totalny debil zwierzeta takie mialy tortury..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |