![]() |
:]
Ja Gwarda okolo 10 spearuw w porywach 15 ,
2-3 bolty, 4-7 arrow, Spoko na Gwardy Mozna chodzic pallem ze skillami 50/50 z spearami i tarcza i dobry ewipunek walna cie 2-3 razy jeli masz szczescie na 3 Gwardy :P (muwie o pojedynczym wybijaniu) JA mam 27 lvl 66/52 i w-helmet ,K-armor , K-legs, Trampki,speary 10+ ,D-Shield Z Druidem na 18 lvl i z 39 m lvl 4 strzaly z hmm :] |
@Gandalf
To to powiedziales z tym swoim drudiem to jest to niemozliwe, poniewaz na tym lvlu max dmg z hmma to okolo 59 wiec nawet i teoretycznie to niemozliwe |
Ja moim palkiem chodzilem na guardy na 12lvl i walilem z luku przy skillu 51 w dist.
|
Ja chodze z...kumplem :P
Jest druidem i pewnie bez jego HMM'ów bym z czerwonym paskiem skończym( leje sie z nimi równo) czekam tylko na ten dzień, kiedy podejde i PUF1, BUM2 I BACH3 i nie ma 3 S dwarfów...na normalne to bez problemu pozdrówko |
Ja sobie biore 3 bp GFB+ bp HMM i bije tych straznikow :P... tzn. jak jest ich z 3-4 to GFB a jak jeden to z HMM .... nic strasznego tylko zawsze trzeba pamietac o jednym: Jak masz żółte życie to exura vita a nie GFB!!! raz zapomnialem i padlem :P.
|
......
Cytuj:
|
Ja Palem skile 60/40 23 zwykły wziałem go z jednym uhem na klate. Moje eq to: g-shield, k-armor, p-legs, w-helmet, scarf, speary i leather bootsy. Ale bardziej się opłaca na nie z łukiem chodzić.
|
Hmmmm
Knight ==> skile 75/75 good stuff ( c set ) GS or Bright + Shield musisz wyczuc z czym lepiej ci idzie
Pall ===> skille 75 dista i po oczyszczeniu full respa light Sorc/druid==> Polecam Hmm + 2 monki Btw. Z tego co zrozumialem chodzi o Dwarfy Guardy wiec 2 ostatnie poziomy kopalni a nie Dwarfy Guardy + Soldy ..... EDIT : Napisalem tu skille z ktorymi OPLACA sie chodzic ... mozesz isc na 8 lvl i 15 m lvl z SDkami .... |
Cytuj:
|
A ja ide z lukiem .skilem 50 na 40 . lvl 17 . i z mysla ze go pokonam. :D
|
Ja tam swoim ryczerzykiem jakos daje rade z 1 maks 2 guardami.
Ryczerz 23lvl - 3mlvl Serpent Sword, Crone Helmet, Dragon Shield, Noble Armor Do tego 2-3 HMM i jakoś da sie rade :D Skille - 49/48 |
Limenu pewnie o ,mnie wspominał :) dzisiaj akurat mielismy ładną zadyme z dwarft guardami :) walilem z GFB/energy field/FF i HMM a limenu z serpent sworda:
13:04 You lose 16 hitpoints due to an attack by a dwarf soldier. 13:04 You lose 55 hitpoints due to an attack by a dwarf guard. 13:04 You lose 13 hitpoints due to an attack by a dwarf guard. 13:04 Lelavafu: ExUrA GrAn 13:04 You lose 57 hitpoints due to an attack by a dwarf guard. 13:04 You advanced from Level 14 to Level 15. :D:D nasz loot : 15 GP i 4 białe grzybki ?( osobiscie polecam (druidem ) chodzic na guardy od czasu gdy kupimy GFB , wtedy juz gladko , wystarczy na zmiane GFB , HMM i energy field ( zabespieczyc sie w runy IH / UH ) .level i skille broni bez znaczenia (wazne zeby wysoki Mlvl) PS byly 3 guardy i okolo 5 soldków , a trzeci nasz kompan zginął zanim zadał jakiekolwiek obrazenia :D:D:D |
Cytuj:
Ozzie: było mi trochę szkoda, ale szybko exp leciał i loot był ładny :) Teraz ze skilami 80/79 ganiam na guardy i oto statystyki z mojego dzisiejszego hunta (4 godziny): Profity: ~120k expa ~2,5k kasy na czysto loot: small sapphire, jakieś 7k oz. battle shieldów, battle hammerów, scale armorów; w tym 8 steel helmetów, 2 double axe i po drodze z soldków parę kusz i dwarven shieldów (szacunkowa wartość: ~8-10k[?] ) ~100 białych grzybków ~50 bełtów ~dużo satysfakcji Straty: 4 bpki uhów, kilka pochodni, czas Ogólnie, guardy są przewspaniałe =) BTW: ostatnio bardzo brzydką rzecz zauważam, a mianowicie strasznie dużo osób zaczęło nachodzić kopalnie. Wszystkie expowiska z guardami były dziś pozajmowane, co chwila ktoś przychodził i psuł spawn. Ogólnie, źle się dzieje :/ Chyba przerzucę się na smoki ;) |
Palladyn 29 lvl, 12 magii, skille 71/60 na dwarfy chcodze z kuszą w nagłym braku boltów, łuk i strzały.
|
palkiem na 13 lvl ze skilami 56/38 wtedy chyba ;(
bez problemu załatwiałem guarda :) muj beswt hit z bełta to wtedy 117 chyba :P ;) |
Palkiem.Masz skille 65/50.Level około 20.Bieżesz bolty i lecisz na guardy.Nabijasz level w biegu.
|
GS c-armor k-legsy w-hlmet chodze tam od 21 lvl od skili 55/53 i jakso dawałem rade :) teraz to łatwiej skile pinad 10 wieksze ;)
|
elite 69 lv 84/81 d-lance (czasami axe ring ale wole zostawiac na smoki) na godzinke huntuu zchodzi jakies 15-20 uh
|
Ja tam chodze knightem z giant swordem i jest spoczko ;)
|
ja na guardy po lecam skile okolo 55 w broni i bron dwu reczna gs,war hamer albo d lance w razie czego mozan wziasc hmm i wapoon ringa i jest niezly exp :D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |