![]() |
Cytuj:
|
Spider powiedz jakie sklie ma bloker (jeśli o wiesz) chodzby z tego powodu że ja jestem z Chodzieży i Kurimu który pytał cie o to wcześniej też :D. Chcemy sie w najblirzszym czasie wybrac na Dl'e i chcielibyśmy się dowiedzieć jakie skile powinien mieć bloker i jak DL leje.
Chciałbym dodać że mam 32 level ale mlev lepszy :P |
co tam ze poszly uh ale jaka satysfakcja :D
|
Tez czasem lubie stracic duzo uhów tylko dlatego ze to jest gra, gra czyli zabawa :) Lubie chodzic na jakies fajne respy dragów gdzie trace duzo uhów a z loota mi sie nie zwruci ^^ To tylko zabawa :-)
|
Cytuj:
|
CooL
Mega Mega ss bo z DL'kow najbardziej lubie =]
Szkoda ze nic nie wypadlo ;( BTw. ten 137 royal was nie wywalil z respa ?? :D Jakis mily gosc :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
kilka ekip wtedy probowalo ale zadnej nie wyszlo |
Niech ci bedze, i tak nawet nie widziales tego ss...
|
Eee no wypasiste ss-y GRATZ!! GRATZ!! GRATZ!!
Wbijam tylko 50 lvl i tez ide z ekipa na dl hunt :) (moze bedzie DSM!! :D) Pozdro all :] |
SPOKO GRATZ TIBIA RULEZZZZZ!!!!! :rolleyes:
|
ladnie
Ladne ssy:D
Chociarz loot nieco cienki moze nastepnym razemm bedzie lepiej wam szlo:D |
Cytuj:
A co do hitow Dla. Ja jak blokowalem na 46 lvlu to najmocniejszym hitem jakiego dostalem byl hit za 270 o ile dobrze pamietam. Trza uwazac na jego komba bo moga niezle zabolec :) Czyli jednym slowem mozecie isc ale wg mnie jak bedziesz lal z hmmow to przydal by sie wam palek albo dsy przywolane. To taka moja sugestia - moge sie mylic ;)) To by bylo na tyle. SECURA RULEZZZ!!! :) kuufa Dopiero zauwazylem date twojego posta Kosior. Damn w takim razie moj post byl juz niepotrzebny. Kurde a chcialem pomoc :(( |
Exstra zdjęcia szkoda ze nie zadobry loot chetnie sie do was przyloncze 8o
|
Fajny hunt :)
|
Fajne:D ss"y ale loot mirny:D:D:D:D:D:D:D:D
|
8o fajne sssy :D ale szkoda ze taki maly loot
|
Ladne ss
Spoko ss a tak wogule jakie macie levele i skille
P.S szkoda ze nie bylo dsm |
Fajne ss'y :) Jak oglądałem filmiki na tibia cam to tam dl nawalał jak szalony z fb, a tutaj mało :)
|
czad
Ciku wojownik(28lvl) Secura Carlin Metall tibia i szparagi rulez |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |