![]() |
Cytuj:
|
Zawsze podziwiałem twoje screeny i jesteś dla mnie w czołówce albumów tego forum .A co to za stwor na twoim avatarze bo kurcze nie moge jakoś skojarzyć :P.
|
Cytuj:
|
|
Gratz!Nie moge sie doczekać bloków w twoim wykonaniu.
|
|
niezle eq ; > szczegolnie na ostatnim screenie ^.^ gz
|
Selling leather set, rare : o
|
Gz, może ktoś już to wspomniał, ale znaleźć nie mogłem - jakie masz skille?
|
Leather set ROX :D a tak pozatym niezle szkriny lvl & szczegulnie EQ :cup:
|
gratz gratz,
jak widzialem na zdjeciach widze paru ziomów z mojej caffe na podwórku ;] ale wiekrzosc już nie gra tymi postaciami... (Trihold , Coryan Elvenhair , Ermolenko , Gump Pila ,Krzysek ,Fenomen Pila ,Robert Pila ,) wymienilem tych co sa z mojej caffe . napewno ich znasz :P . pozdrawiam i zycze szczescia |
Cytuj:
|
Nice ss'y lvl i skille fajny ss jak nabiles 70 lvl leather-set i SoV :)
|
Hyhy screeny najs ^^ A sova napewno zapozyczyles od Cycobujcy co ? :>
|
Cytuj:
|
Nawet może być ale jak byś sie postarał więcej możę to by było
Wiesz sama gram w tibie i cie podziwiam że chodzisz na takie potwory ja bym mogła tylko zabić nie które np. Rotworma Orka Spirmana Minotałra cyklopa mino maga ale jak jestem z mojm chłopkiem i tak dalej i tak dalej maje do ciebie jeszcze jedno pytanie czy pacce mogą odkrywać wszystkie kłesty(chesty)?? nick:Laduwus świat(server):Rubera level:13 (i wciąż rośnie) lvl magik:13 (i wciąż rośnie) :cup: |
Wyczepiste fotki! Ja o takich moge sobie pomarzyc. Zarabiste S's z Adv! Super Eq! Dawaj wiecej i wiecej, chetnie obejrze!
|
Cierpliwości ;)
|
sski spoko gratuluje sova i wytrwalosci z niecierpliwoscia czekam na wiecej
|
Spoczko fotki mamy nadzieje ze do konca wakacji 100 wejdzie i annihilatorek :> dajesz stary dajesz!!!!
P.S. Jak sie swieci na niebiesko ?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?powiedz blzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |