Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kalinowa team na Dl-ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40181)

Elbero 01-07-2005 09:16

Filmik

heee Snelidr mój lider :D sry były poszedł na pandorie X(
A co do bloczenia bloker poszedł tam bo sie założył z gildią o 60k coś takiego większość jego gildi powiedziała że nie bloknie dl-a naczy bloknie ale padnie :P Bloknoł? Bloknoł więc 60~k było jego wiecie ile za to na securze szło wtedy uhów kupić :P

A co dogihexa i mojego duela z nim :P Najwyżej by była wojna w Venore Samoobrona vs Ekwador Manieczki Team :P aaa jeśli to by było pvp to wytrzymałbym z 20 ciosów (gdybym zdążył sie uhac) Miałem max many bp uh :D A jego bym nie bił bo bym sie uhac nie zdążył xD

Master Knight de'Vere 01-07-2005 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elbero
krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?

Ludzie nie chodzą bloczyć DLi na takim lvl'u bo staraja sie być przewidujący i wiedzą jakie combo potrafi DL walnąć a na pchają się na DLe z teamem takim jak wy LoL. I do tego bloker nie umie sie uh'ać szybko... Niech on poćwiczy na OTSach jak sie szybko uhać a ten zamiast sie uh'nąć na DLu to schodzi w dół gdyby twoi kumple nie zdązyli zejśc to te ~20 lvl'e co tam były padły by na f-wave...

BOtter 01-07-2005 09:35

xDDDDD

Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)

^.-

Elbero 01-07-2005 09:41

Master skoro sądzisz że bloker wolno sie uhał to może pokażesz mi na jakimś otsie jak ty sie uhasz? Możemy sie sprawdzić a potem będziesz krytykował ok?

BOtter 01-07-2005 09:46

Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem :D
Krotka piła by była :evul:

Lodzik01 01-07-2005 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter
Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)

^.-

Uhów mu nie było skzoda bo sie założył z gildią o 60k że bloknie Dl'a (oni obstawiali że nie). Bloknął (no cóż padł potem na Dragach ale nie na DL'u) i dostał 60k więc za uhy mu sie zwróciło a tyle expa ile stracił to z około 20 bp uhów można łątwo odrobić :P i jeszcze pewnie by sie zostało uhów.

BOtter 01-07-2005 10:07

Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]

Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]

Lodzik01 01-07-2005 10:16

Cytuj:

Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]

Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]

Botter, Mufi zszedł na dół bo go lag chycił i zauważył byśto gdybyś oglądał filmik na normalnym tempie :P .

BOtter 01-07-2005 10:18

Ile lag trwał?? 2 sekundy?? B)
To by chyba nie padł :p

BOtter 01-07-2005 10:24

W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)

PS:Bo najlepiej byc obok siebie i wiedzieć co się dzieje na ekranie innego :)

Lodzik01 01-07-2005 10:26

Cytuj:

W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)

On siedział u mnie bo mój Net bardzo rzadko ma lagi (no może bardzo rzadko miał bo tera coś sie j**** :( ).
@EDIT
A pozatym w cafee mogą być geyloggery :P

BOtter 01-07-2005 10:30

Ale nie pobiliście noobów z Pandori na demonach ;]

Elbero 01-07-2005 10:31

EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D

Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D

BOtter 01-07-2005 10:33

Key loggery echh....

To po caffe zmieniasz kody :)

Lodzik01 01-07-2005 10:36

Cytuj:

EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D

Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D

Bo ja widziałęm jak on solował pierwszego draga to myślałęm że padne ze śmiechu :D ręce mu sie trzęsły jak galareta.

Cytuj:

To po caffe zmieniasz kody :)

Ale ktoś może szybciej Ci zmienići Cie hacknąć :P

BOtter 01-07-2005 10:37

@Elber nie no co ty :]
Do caffe chodze jak ide blokować coś silniejszego niz Dragon Lord :p
Lub w Ots pograć :evul:

PS:Mam takiego kompa, że się ginie na 61 lvl od szkieleta :(
Wczoraj przez mego "bardzo dobrego kompa" padłem w rooku od waspa ;(
Pierwszy dead w rooku...i pierwszy raz widziałem na ekranie kompa :"You are dead." ;(
PS2:Wytłumaczenie:"bardzo dobry komp" potocznie zwany gratem, który ma 4 lata i codziennie brany na buty :evul:

Elbero 01-07-2005 12:22

Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P

TyMoN Of secura 01-07-2005 13:17

Cytuj:

Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P

LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..
tak to se mozecie gadac na GyGy w tibi itd...
Peace :baby:

Mufi Kalinowa 01-07-2005 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..

Jagby to byl noob team to bym padl na DL-u a nie na DragACH

Elbero 01-07-2005 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura

NooB team -.- zrobiliśmy co mieliśmy zrobić więc o czym gadasz koleś :| Mufi dostał propozycje zakładu więc poszedłem i pomogłem ty pewnie byś nie pomógł koledze widac wieśniak i tyle -.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.