![]() |
Filmik
heee Snelidr mój lider :D sry były poszedł na pandorie X(
A co do bloczenia bloker poszedł tam bo sie założył z gildią o 60k coś takiego większość jego gildi powiedziała że nie bloknie dl-a naczy bloknie ale padnie :P Bloknoł? Bloknoł więc 60~k było jego wiecie ile za to na securze szło wtedy uhów kupić :P A co dogihexa i mojego duela z nim :P Najwyżej by była wojna w Venore Samoobrona vs Ekwador Manieczki Team :P aaa jeśli to by było pvp to wytrzymałbym z 20 ciosów (gdybym zdążył sie uhac) Miałem max many bp uh :D A jego bym nie bił bo bym sie uhac nie zdążył xD |
Cytuj:
|
xDDDDD
Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B) ^.- |
Master skoro sądzisz że bloker wolno sie uhał to może pokażesz mi na jakimś otsie jak ty sie uhasz? Możemy sie sprawdzić a potem będziesz krytykował ok?
|
Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem :D
Krotka piła by była :evul: |
Cytuj:
|
Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;) Bałbym się z nim na roty przejść ;] Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :] |
Cytuj:
|
Ile lag trwał?? 2 sekundy?? B)
To by chyba nie padł :p |
W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)
PS:Bo najlepiej byc obok siebie i wiedzieć co się dzieje na ekranie innego :) |
Cytuj:
@EDIT A pozatym w cafee mogą być geyloggery :P |
Ale nie pobiliście noobów z Pandori na demonach ;]
|
EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D
Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D |
Key loggery echh....
To po caffe zmieniasz kody :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Elber nie no co ty :]
Do caffe chodze jak ide blokować coś silniejszego niz Dragon Lord :p Lub w Ots pograć :evul: PS:Mam takiego kompa, że się ginie na 61 lvl od szkieleta :( Wczoraj przez mego "bardzo dobrego kompa" padłem w rooku od waspa ;( Pierwszy dead w rooku...i pierwszy raz widziałem na ekranie kompa :"You are dead." ;( PS2:Wytłumaczenie:"bardzo dobry komp" potocznie zwany gratem, który ma 4 lata i codziennie brany na buty :evul: |
Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P
|
Cytuj:
LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd.. tak to se mozecie gadac na GyGy w tibi itd... Peace :baby: |
Cytuj:
Jagby to byl noob team to bym padl na DL-u a nie na DragACH |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |