![]() |
Co to ma byc? Tibijska przygoda kolumba? xP
Topic: Super juz sie doczekac nie moge... tylko jedno pytanie: To beda tereny dla paccow? Edit: dobra juz wiem xD |
Super. Co do wodospadu pewna beda 2 obrazkowt Gif tak jak wszystkie zeczy i ludziki w tibi maja tylko 2 odmiany ( ruch plomieni FSa np )
|
Dobrze że mam jeszcze 2 miechy pacca :D
|
Po raz kolejny zaczynam zazdrościć PACCom :(
Mam nadzieję że dla FACC też coś fajnego dadzą. :) A ogólnie to najlepszy jest ten wodospad ;) |
:d
Fajne SSy! :D Juz nie moge sie doczekac update'u. A tibiabr.com jak zawsze opoznienie z postem :/
|
JA CHCE PACC'A ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
piekne Ss'y mam nbadzieje ze ta trawa bedzie na calym kontynecie a nie tylko w dzungli, bo ta ktora teraz jes to mi bokiem wychodzi X( X( X( |
Heh... strasznie podkrecaja tmi screenami i kolejnymi postami na temat UPDATE, ale nie ma co sie dziwic, podkreca, wiecej ludzi kupi pacca i bede mieli kase. Mi osobiscie bardziej zalezy zeby jak najszybciej dali nowe swiaty bo chce mi sie grac, choc w sumie z UPDATE tez jestem zadowolony :p ale ile mozna czekac ... :confused:
|
Czyli będą ogromne włochate małpy i chodzące na dwóch łapach gady. Miodzio ;)
|
0o Fajne.. Super przetlumaczone i wogule ss'ki fajne ; ) Juz nie moge sie doczekac.. Bede jednym z tych ktorzy postradali rozum i pojde zwiedzac ta Tiquande ; )
|
Mialem racje, ze wymysla idiotyczna nazwa.
|
JEDNO WIELKIE WOW !!! :D
Już niemogę się doczekać update :P Nie gram w tibie od kilku miech, ale dla letniego update może wrócę :P |
powinni chociaz zrobic wstepna date kiedy moze wyjsc a nie.......napisali napisali i konec.....................jak robia none stope tego update od ilu juz dni to powinno juz to sie zblizac do konca a tak ani update ani servow............. :(
|
o0 wodospady i inne bajery! no i miasto :> bravo!
|
ta tylko kiedy ten update....... jak po wakacjach to lipa........
|
Tak jak napisalem w temacie "Letnia aktualizacja..." Cipy zrobiły nam tym pierwsyzm newsem duuzo smaku a i poki co duzo ludzi an to czeka, wiekszosc sie jzu wkurza i nie wie c orobic Pacce powykupowala. Osobiscie ja juz przestalem myslec, ze update moze wyjsc za pare dni. Ten news mnie w tym bardzo uswiadomil. Tak naprawde czeka lglownie na nowe swiaty . Update tez of corz jest potrzebny! Caly czas czekam z niecierpliowny i wchodze codzinnie po 100 razy na tibia.com i patrze kiedy bedzie widnial ten napis "Four New Servers" ...
|
Szkoda tylko, że to Premium Area...
Szkoda, że tylko dla PACC-ów. Jak sobie trochę kasy uzbieram, no to sobie przez Tibia.pl pewnie kupię. Ale narazie cienko z nią. Może na urodziny, albo jeszcze dalej.
|
no, no, no ....
... update zapowiada sie niezle, coraz lepiej ... mimo ze bede mial pacca to niech cos dadza dla faccuw tez :> :P Cya pozdro ...
|
ja tam wole najpierw servy......specjalnie pacc kupiony by grac na nowym servie a tu co??nie ma nowego serva ;( choc jest jeszcze nadzieja......a update fajnie sie zapowiada tylko mam nadzieje ze nie beda tam sie powtarzaly respy potworow ktore znamy bo lepiej poznan pare nowych niz stare;]
|
Fajnie wielkie małpy :D
Tylko szkoda, że tuż po update nie będzie dane mi ich zobaczyć :( |
niezłe zdjęcia już się nie mogę doczekać updejta w końcu będę na pierwszym updacie terenu i może kupię sobie Pacca
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |