![]() |
powiem tylko tyle: fajny :P rób wiecej wiecej wiecej
|
Hehe, niezłe
Pomysł 9/10 (zawsze można lepsze ;) ) Wykonanie 9/10 - jest pare niedociągnięć, np: królika można by było blurem wygładzić itp itd. Ale tak to good :) Czekam na więcej |
Super fake
Powiem jedno....Ten fake bardzo mi sie podoba..Dobre wykonanie ale zle wklejone postacie widac bylo ze jedan ma nogi na scianie :].Ale nie zmieni to faktu ze fake mi sie podoba...
Ocena: Opowiesc 10\10 Wykonanie 9\10 (przez ten paint ;] -------------------------------------------------------------------------- :) <<<<<<<<<POZDRO>>>>>>>> :) |
Fajne:D ogulnie 8/10 a na drugim obrazku to Hero:D
|
Cytuj:
Fake fajne, w drugiej częsci te ściany rozwalone były niezłe.. :] Wykonanie 8/10 Pomysł 9.5/10 ^.^ |
Dzięki za pozytywne komentarze, zachęciłiście mnie, by przyśpieszyć z tym fake'em i jutro będzie nowa cześć^^
|
dobre dobre! :d zwiększ prędkość produkcji fake'i XD bo jest za***iste :D
|
sydav
oj kuzynku....porozmawiamy jak cie odwiedze...:kat:
|
heheh dobre, aż mi sie przypominają takie rysunki z Clicka pt. Gustaw i Cyryl "W Ponurym Zamku" =] oni byli też wyczesani :D, more plz master
|
wstrzymam sie z ocena ale rob dalej
|
9/10 jak dla mnie ;) Rob wiecej, czekam na nastepna czesc :D
|
najsz najsz najsz
wykonanie:10/10 more ss fake plx!!! :D :D |
Fajny fak'e tlyko troche za krotki za***sita byla sytaucja gdy ten koels spierdlal przed yeti prawie padlem ze smiechu :D :D :D :D :D i mam jeszcze 1 pyatnko jak robic i sciagnac fak'i
|
Super, ekstra, mega niczym Power Rangers.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |