![]() |
Cytuj:
EDIT Aaaa, już pamiętam jak się on zwał. Hrabia Dooku :D. |
Mam coś z innej beczki: Zrób mi biesiadę u króla. Ale proszę, postaraj się o detale, wiesz, jakaś śpiewaczka, nutki, żeby tłoczno było, kelnerzy, gadki jakieś... Niekoniecznie z "xxx says". Miło byłoby zobaczyć jakiś zabawny akcent, ale to poboczność. ;)
|
ANAKINOWI achaa... w tej scenie co Yoda potem wkracza? A to sorry- tego też niepamiętam :P
|
Cytuj:
Już zaczynam robić biesiade :). |
Jka możesz zrób mi scene jak CJ (z GTA SAN ANDREAS) zabija pzrechodniów :)... nei musi być tak all odwzorowane ;).
|
robisz może takie że trzeba nowe graficzki wprowadzić ? Niektórzy pewnie sie domyślają ... .
|
Szkoda że ja nie zrobiłem takiego tematu? Myślałem że podpis wystarczy :)
|
Chlopie... super o takie przyjecie mi chodzilo. Masz talent !!!111oneoneonerazrazraz :)
|
Zrób mi fake, na którym Arthas łączy się z Królem Lichem, chodzi mi jak rozbija ten lód na tronie mrozu (z Warcrafta3:FT) :) A jeśli to za trudne zrób mi walke Arthasa z Illidanem
|
Zlecenia przyjęte. Dopiero wróciłem, zaraz zaczynam robić wyzwania. Niedługo wszystko będzie gotowe :).
@Avager Tymczasowy No, raczej nie robie z innymi grafikami, trochę za dużo by było roboty :). |
no trudno.... dawaj mi tu walke pod Grunwaldem... Wieśniacy (czy co to tam byli :) ) + Jazda Polska (to możesz se podarować...) + Szlachta + Łucznicy w lasach vs. Krzyżacka armia .
|
Cytuj:
No co ty! Anakinowi dooku reke obcial :P Ej ale spoko jak nie ogladales filmu to nie rob tego! Zrob mojzesza jak Bóg do niego przemawia :D:D:D:D:D i sei krzew pali! Szpoko ;] |
Dobra. To ja mam taki pomysl na Fake ale niestety nieumiem ich robic wjec zwracam sie do ciebie.
Fake w ktorym walcza ze soba stwory(niekoniecznie all ktore podam) 1-ognia czyli dragi, dragon lordy, Fire Devile, Fire elementale i 1 Demon 2-Smierci: skeletony, vampiry, necro, DS, ghousty, mumie i jeden Lich Miejscem niech bedzie co wymyslisz. |
Sorry, ale dzisiaj tego nie zrealuzuje już. Właśnie skończyłem przeinstalowywać windowsa, a teraz mi się już nie chce nic robić (idę spać :)).
EDIT Znowu nie mogłem. Dziś przez cały dzień byłem nad jeziorem (Od 8:00 do 20:00). Ale teraz już zaczynam robić... Wreszcie... |
Cytuj:
Tam chyba przybyły elfy i strzelały z murów |
Dobra, zrobiłem 2 zlecenia, i narazie idę spać. Na pierwsze zlecenie, czyli biesiade (Dla Shana) niezbyt miałem pomysł, więc zrobiłem coś innego. A mianowicie jak wyglądała komnata po biesiadzie.
http://www.radek666.republika.pl/Pobiesiadzie.png A jaki z tego morał? Alkochol nawet konewkami piją. Drugim zleceniem jakie wykonałem jest jak CJ napada na przechodniów (Dla Kuny). Nie wiedziałem jak to mam zrobić, więc przeniosłem to w realia bardziej tibijskie... Sami zobaczcie jak wyszło: http://www.radek666.republika.pl/ulica.png Jutro uporam się z resztą (przynajmniej tą resztą która jest w chwili obecnej). Narazie zamieściłem na republice, bo mi coś Imageshack nie chce działać. |
co do Carl'a Johnsona (CJ'a) to:
1) On jest murzynem 2) Raczej dobrym murzynem... więc "Give me your money..." nie pasuje tutaj 3) Mogłeś dać strzały albo bardziej bolty, niby atak z broni palnej (tutaj łuku / kuszy) 4)a gdzie krew pod zwłokami ? 5) co takie puste ulice ? Jak ja tam robie masakre to jest tam więcej ludu niż przed nią :D 6) nie wiem :D . |
Mozesz dać urywek z Diablo ll jak Palladyn
zabija Diablo w piekle :evul: |
Cytuj:
2) Tak jak wyżej 3) No jakoś tak wyszło, ale jakoś z tibią bardziej mi się magia skojarzyła 4) Zapomniałem :P, ale wydaje mi się (powtarzam, wydaje mio się), że w GTA krew znika (?) 5) Puste bo wszyscy uciekli :) 6) No, ja też nie wiem :D |
zrób scene w której bedzie bitwa orców z ludzmi
ps.tylko scene. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |